son haberler

Muhtar Çavuşoğlu, “Ünye Belediyesi 50 Yıllık Sorunumuzu Çözdü”

Yayınlanma Tarihi: 30 Eylül 2022 okunma

Muhtar Çavuşoğlu, “Ünye Belediyesi 50 Yıllık Sorunumuzu Çözdü”
Gündem
0

Ünye Belediyesi, mahallelerde başlattığı beton yol seferberliğini tüm hızıyla sürdürürken, Fatih Mahallesi’nde 50 yıllık yol sorunu çözüme kavuşturuldu. Muhtar Avni Çavuşoğlu “50 yıllık sorumuzun çözüme kavuşması mahalle sakinlerimizi memnun etti. Emeği geçenlere ve Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Belediyesi, Fatih Mahallesi Düzçiftlik Mevkii’nde beton yol çalışmalarını tamamladı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla başlatılan ve kısa sürede tamamlanan çalışmalar sonucunda mahallelinin yol sorunu çözülmüş oldu.

MUHTAR ÇAVUŞOĞLU “MAHALLE HALKIMIZ ADETA BAYRAM ETTİ”

Çalışmalar nedeniyle Ünye Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Tavlı’ya teşekkür eden mahalle muhtarı Avni Çavuşoğlu, “Mahallemizin 50 senedir böyle bir yola çok ihtiyacı vardı. İnsanlar yağmur sonrası bu yolda çok sıkıntı yaşıyorlardı. Bugün çimentonun torbasının 90 TL olduğu dönemde beton yola kavuşmuş olmak bizi çok mutlu etti. Bu nedenle buraya yapılan hizmet çok değerli ve önemli. Bu çalışmaya sebep olan ve yapımını gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum. İnsanlarımız yollarının yapılması nedeniyle adeta bayram etti. Toz ve çamurdan kurtuldular. Her yıl yaşadığımız soruna kalıcı ve uzun ömürlü çözüm bulunmuş oldu. Çalışmalarda desteğini esirgemeyen Ünye Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.