son haberler

Muhtar Okuyan, “Yollarımız Hem Konforlu Hem de Uzun Ömürlü Oluyor”

Yayınlanma Tarihi: 30 Eylül 2022 okunma

Muhtar Okuyan, “Yollarımız Hem Konforlu Hem de Uzun Ömürlü Oluyor”
Gündem
0

Ünye’nin Nurettin Mahallesi’nde başlayan beton yol çalışmalarıyla konforlu ulaşım sağlanırken Mahalle Muhtarı Erol Okuyan, “Mahallemizde yapılan beton yol çalışmalarıyla yollarımız daha konforlu ve uzun ömürlü oldu. Çalışmalar nedeniyle Ünye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Belediyesi beton yol çalışmalarını Nurettin Mahallesi’yle sürdürüyor. Mahallenin Acısu Mevkii’nde başlayan çalışmalar hız kesmeden devam ederken çalışmaların tamamlanmasıyla mahalleli konforlu ve uzun ömürlü yola kavuşmuş olacak.

MUHTAR OKUYAN, “YOLLARIMIZ HEM KONFORLU HEM DE UZUN ÖMÜRLÜ OLUYOR”

Çalışmaları değerlendiren Mahalle Muhtarı Erol Okuyan, “Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla başlayan beton yol çalışmalarımız devam ediyor. Acısu mevkiinde uzun yıllar her yağmur ve selde sorun yaşıyorduk. Sıkıntı çektiğimiz bölgelerin Belediye Başkanımızla yaptığımız istişare sonucunda beton yola kavuşması bizi mutlu etti. Beton yol çalışmalarıyla yolumuzu hem uzun ömürlü yapıyor hem de daha konforlu hale getiriyoruz. Mahallemize verdiği destek nedeniyle Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı’ya şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.