son haberler

Muhtarların Yol Sevinci

Yayınlanma Tarihi: 25 Ağustos 2022 okunma

Muhtarların Yol Sevinci
Gündem
0

Ünye Belediyesi, kentin birçok mahallesinde sürdürdüğü beton yol seferberliğine yenilerini eklerken mahalle muhtarları yıllardır hizmet bekleyen sorunlarının çözüme kavuşması nedeniyle Başkan Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

Ünye Belediyesi iştiraki olan ÜNBEL A.Ş. bünyesinde kurulan beton santrali ve konkasör şantiyesi Ünye’de yol sorununa neşter vurdu. Kurulduğu günden bu yana kentin tüm mahallelerine hızlı bir şekilde hizmet sunan tesisle yıllardır bekleyen yol sorunları bir bir çözüme kavuşturuluyor.

Ünye’nin Yavi ile Erenyurt Mahallesi’nde beton yol çalışması devam ederken mahalle muhtarları yol sorununu çözüme kavuşturan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

Muhtar Türk “20 Yıllık Sorunumuz Çözüldü”

Beton yol çalışmaları tamamlanan Yavi Mahallesinde Muhtar Aslan Türk, “ Yavi Mahallesi Şahnalı ile ana yol arasındaki bağlantı yolumuz 20 yıldır yapılması için bekliyordu. Bu konuda uzun süredir mücadele ettik. Allah’a şükürler olsun. Önce genişletme çalışmalarını yaptık. Ardından Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı sayesinde üst betonunu döküyoruz. Ben hem mahalle halkı, hem de şahsım adına Başkanımıza, Ünye Belediyesi’ne ve tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtar Aydın, “Başkanımıza ve Ekibine Teşekkür Ediyorum”

Erenyurt Mahalle Muhtarı Harun Aydın ise, “Bozuk olan yollarımız Ünye Belediyemiz tarafından otomobil konforunda yapılmaya başlandı. Mahallemizde başlatılan beton yol çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda emeği geçen başta Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.