son haberler

Musa Kıranlı, Güven Tazeledi

Yayınlanma Tarihi: 4 Mayıs 2015 okunma

Musa Kıranlı, Güven Tazeledi
Gündem
0

Ünye Fen Adamları Derneği Başkanlığını(ÜNFADDER) yürüten Musa Kıranlı, oy birliği ile 2 yıllığına yeniden başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda 2. Olağan genel kurulunda Divan Başkanlığına Yedaş Ünye İşletme Müdürü Ali Kemal Yılmaz, Yazmanlığa Avukat Vecdi Külünk ve Teknik Uzman Öğretmen Cuma Gündüz oy birliği ile seçildi.

62 üyeden 42 üyenin katılarak çoğunluğun sağlandığı genel kurulda tek liste ile giren mevcut başkan Musa Kıranlı, 2 yıllığına tekrar seçildi.

Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı Musa Kıranlı, yapılan genel kurulda başka listeler görmek istediğini, böyle durumlardan kendisinin mutlu olacağını belirtti. Kendisine destek veren herkese de teşekkürlerini sunan Kıranlı; “Ünye (Elektrik Elektronik Mekanik ve benzer Meslekler Derneği (ÜNFADDER)’in 16.02. 2013 tarihinde yapılan 1. Olağan genel kurul toplantısından bugüne tamı tamına iki yıl emin adımla başladığımız çalışmalarımız öyle zaman geldi ki koşmak zorunda kaldık. Mesleki sorunlarımız, şahsi sorunlarımızdan ziyade ilçemiz birlikte yaşadığımız toplumsal sorunlara eğildik. Kendi dertlerimizden çok toplumun dertlerini dert kabul ettik. İki yıl gibi sürede çok değerli dostlarımız basın mensuplarımızın destekleri ile İlçemiz, ilimiz hatta ülkemiz genelinde sesimizi duyurduk, dernek olarak farkındalık yarattık. Tüm bunları başarırken belki Musa Kıranlı ismi olarak öne çıkmış olabilir ancak ilçemizde toplumun her kesiminde Ünye Fen Adamları Derneği akıllara kazınmıştır. Derneğimiz gerçek sivil toplum kuruluşu olarak toplumsal değerlerde, ortak değerlerde birlik ve beraberlik içerisinde olması gereken yerde bulunmuş, sizleri temsil etmiştir. Derneğimiz çalışmalarına ve sayısal çoğunluğa bakıldığında elektrikçiler olarak fazla görülebilir ancak Derneğimiz birliğimiz yapı sektöründeki tüm meslekleri zanaatkârları kapsamaktadır. İnşallah yeni dönemde farklı meslek gurupları üye sayımızı ve katılımı artıracağız ki, imar kanununda belirtildiği gibi Fen Adamları tanımlarına kavuşacağız.”

Bugünkü genel kurulumuzda benim dışımda başka bir arkadaşın aday olmasını dilerdim. Karşımda Aday olması beni asla kırmaz daha da onurlandırırdı. Öncelikle yapamadıklarımı yapmak için ve beraberinde aday olmadığı için tekrar göreve talip oldum. Bir daha ki dönem için aday arkadaşların isimlerini duymak beni heyecanlandırmaktadır. İnşallah bir daha ki genel kurulda içimizde ya da dışarıda olan çok değerli birikimli arkadaşlarımız aday olurlar ve derneğimizi daha ileriye taşırlar. Değerli arkadaşlar güzel günlerin başlangıcı olan baharın tüm güzelliklerini ve mübarek üç ayların bereketini ve hürmetini beraberce yaşamak dileğiyle hepinize sevgi saygıyla selamlıyorum. Emeğin dayanışmanın günü 1 Mayıs işçi bayramı dolayısıyla da tüm çalışanların hak ettiği, insanca yaşayabileceği asgari ücret ve gelir dağılımı ile insanca yaşayacakları güzel yarınlar diliyorum. 2. Olağan Genel Kurulumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugün aramızda olan ve aramızda olmak isteyip te olamayan telefon sms ve telgraflarla arayarak iyi dileklerini ve desteklerini sunan her zaman bizimle bizlere destek olan bizleri onurlandıran çok değerli dostlarımız bulunmakta. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Özellikle bizleri şahsımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan, bizlerin sesi olan siz değerli basın mensuplarına ve destek ilgi ve övgülerinden dolayı sayın belediye başkanımız Ahmet Çamyar’a ve derneğimizin Onursal başkanı Yedaş işletme müdürü sayın A.Kemal Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Üyeliklerine,

1- Musa Kıranlı                    Başkan

2- Orhan Vural                     Başkan Yardımcısı

3- Hüseyin İşçi                     Yapı Tesisat Meslek Gurubu Başkanı
4- Orhan Külünk                 Yapı Elektrik Meslek Gurubu Başkanı
5- Hasan Güler                    Elektronik Meslek Gurubu Başkanı

6- Abdullah Zorlu               Muhasip

7- Ceyhan Doğru                 Sekreter

8- Turgut Kısbet                   Üye

9- Hüseyin Demir               Üye

10- Muzaffer Hasten           Üye

11- Ünal Azaklı                      Üye

12- Muhammet Güler         Üye

13- Aydın Arslan                  Üye

14- Şerafettin Başaran        Üye

15- Vedat Yıldız                    Üye

16- Oktay Ocak                     Üye

17- Murat Birinci                  Üye

18- Naim Yanık                     Üye

19- Ümit Özkan                    Üye

20- İsmet Ahretlikoğlu       Üye

 

Denetim Kurulu Üyeliklerine,

1- Necdet Çam

2- Nusret Kavil

3- Muharrem Üstün

4- Hüseyin Ateş

5- Hüseyin Üstün

6- H.Fahri Çubukçu seçildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.