son haberler

Mv. Yediyıldız’ın Ünye Temasları

Yayınlanma Tarihi: 31 Aralık 2021 okunma

Mv. Yediyıldız’ın Ünye Temasları
Gündem
0

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız Ünye’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

 

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

– Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kariyer günler etkinliği gerçekleştirildi.

– Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilerek, 18.İstanbul Uluslararası Mutfak Günlerinde yapılan yarışmalarda 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan öğrencilerimizi tebrik edilerek madalyaları ile belgeleri takdim edildi.

– Değerli yol ve dava arkadaşımız Geçmiş dönem İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan İl Yönetim kurulu üyemiz Fatma Çalık, ziyaret edildi.

-Değerli yol ve dava arkadaşımız Geçmiş dönem İlçe yönetim kurulu üyemiz Cemal Akar ziyaret edildi.

– Esnaf ve vatandaşlarımıza ziyaret programları düzenledi

– Ordu Milletvekilimiz Sn. Dr. Şenel Yediyıldız İlçe Kadın kolları yönetim kurulu toplantımıza  katılarak ilçemiz ve bölgemiz üzerine istişarelerde bulunarak yapılacak çalışmalar ve faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen programlara AK Parti Ordu Milletvekilimiz Dr. Sn. Şenel Yediyıldız, Ordu İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ayşegül Baysal, Ordu İl Gençlik kolları Başkanımız Sn. Muhammed Gültaş, İlçe Başkanımız Sn. Kenan Selim Argan, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Neşe Akgül Tiyaloğlu, İlçe Gençlik kolları Başkanımız Sn. Abdulkadir Demir ve ilçe Ana kademe Kadın ve Gençlik kolları teşkilatımız birlikte katıldı.”

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.