son haberler

ODÜ Öğretim Üyesi, TÜBA Üyeliğine Seçildi

Yayınlanma Tarihi: 2 Temmuz 2015 okunma

ODÜ Öğretim Üyesi, TÜBA Üyeliğine Seçildi
Gündem
0

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Kuralay, Türkiye Bilimler Akademisi(TÜBA) Asosiye üyeliğine seçildi.

TÜBA Asosiye üyeliğine seçilen Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Kuralay’a Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç tarafından başarı belgesi verildi.

odu-ogretim-uyesi-tuba-uyeligine-secildi (2)Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ın makamında gerçekleşen görüşmeye ODÜ Genel Sekreteri Metin Karakuş da eşlik etti.

TÜBA Asosiye üyeliğine seçilen Doç. Dr. Filiz Kuralay’ı tebrik eden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Araştıran, bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, yetenekli ve genç bilim adamlarına her daim ihtiyacımız vardır. İnanıyoruz ki genç akademisyenimiz bugüne kadar olan projelerine yenilerini ekleyerek kendini daha da geliştirecek ve yeni başarılara imza atarak üniversitemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Üniversitemizde araştırmacı kimliğiyle öne çıkan genç araştırmacı hocamızın diğer akademisyenlerimize de örnek teşkil edeceğini düşünüyor ve TÜBA’da asli üye olmasını da temenni ederek yapacağı tüm çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.