son haberler

ORDU BB’DEN ENGELSİZ TAKSİ HİZMETİ

Yayınlanma Tarihi: 3 Mayıs 2023 okunma

ORDU BB’DEN ENGELSİZ TAKSİ HİZMETİ
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Engelsiz Ordu Taksi” hizmetinden 6 bin vatandaşın faydalandığı açıklandı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi hizmetinde bulunan ve bugüne kadar 6 bin kişinin faydalandığı “Engelsiz Ordu Taksi” ile engelli ve yardıma muhtaç yaşlı vatandaşların hastane başta olmak üzere diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlerinin kolaylıkla yerine getirildiği bildirildi.

Engelsiz Taksi hizmeti konusunda bir açıklama yapan yetkililer, vatandaşların hastane, kaymakamlık, postane, adliye, banka ve benzeri kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlerini rahatlıkla yerine getirmelerinin sağlandığını açıkladı.

Tamamen ücretsiz ve kilometre sınırı olmadan 444 10 52 numaralı telefonla ulaşılabilen “Engelsiz Taksi” için talepte bulunan vatandaşlar, evlerinden alınarak istedikleri yere götürülüyor ve ev dışında olan zorunlu ihtiyaçlarını karşılama imkânı buluyor. İşlemleri biten vatandaşlar yine Engelsiz Taksi hizmetiyle evlerine geri götürülüyor.

Projeden yararlanan vatandaşlar aynı hizmeti alabilmek için yine Engelsiz Taksiyi tercih ediyor. Hizmet vermeye başladığı günden bu yana yaklaşık 6 bin kişinin yararlandığı proje ile vatandaşların sosyal hayata entegrasyonu kolaylaşıyor. (Haber: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.