son haberler

Ordu Tanıtım Günleri Başladı

Yayınlanma Tarihi: 4 Kasım 2021 okunma

Ordu Tanıtım Günleri Başladı
Gündem
0

İstanbul’da düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri geniş katılımla başladı. Ordu’nun 19 İlçesi’nin standının bulunduğu fuar, Pazar gününe kadar ziyaretçi ağırlayacak.

Bu yıl Onuncusu düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda başladı. Ordu Dernekler Federasyonu’nun organizasyonuyla Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle başlayan fuarda Ordu’nun 19 ilçesinin standı bulunuyor.

Fuarın açılışına AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi Tuncay Sonel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız ve  Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Belediye Başkanları, Siyasi partilerin İstanbul ve Ordu İl Başkanları, STK Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk oyunları gösterisinin ardından açılış konuşmaları yapılırken günün anısına birçok isme plaket verildi. Açılışın ardından stantlar tek tek gezilerek ilçelerin yöresel ürünleri ve çalışmaları hakkında bilgiler alındı.

Ünye Standına Yoğun İlgi

Ünye Belediye Başkanlığı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret Borsası ve Ünye Ziraat Odası’nın katkılarıyla kurulan Ünye stadına siyasiler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ünye’nin tanıtımına yönelik broşürlerin yer aldığı stantta ayrıca Ünye’de üretilen ürünler de ikram edildi. Kadılar Şehri Ünye’ye özgü kadı figürü tiyatro sanatçısı Ogün Sanioğlu tarafından canlandırıldı. Ünye’nin acı su çeşmesi de fuarda yer alırken fuarı ziyarete gelenler bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.