son haberler

Ordu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u Ağırladı

Yayınlanma Tarihi: 7 Nisan 2023 okunma

Ordu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u Ağırladı
Gündem
0

Çeşitli programlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, iftar programına katıldı.
Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan Vali Tuncay Sonel ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılanan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ordu programına Valilik ziyareti ile başladı.

Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesinde Vali Tuncay Sonel, AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcıları Bayram Gale, Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Erkan Karahan, Levent Yetgin, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş ve Ticaret Bakanlığına bağlı kurumların müdürleri tarafından çiçekle karşılanan Bakan Muş, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra, Valilik makamına geçti.Vali Tuncay Sonel, Bakan Muş’u Ordu ilinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ordu ile ilgili bilgiler verdi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ordu Valiliği’nin ardından beraberinde Vali Tuncay Sonel ve protokol üyeleri ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesine geçti.  Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, Belediye çalışmaları hakkında Bakan Muş’a bilgili verdi.

Ordu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden Bakan Muş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen İş Dünyası İstişare Toplantısında iş insanlarıyla bir araya geldi.Ticaret Bakanı Mehmet Muş, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından düzenlenen iftar programına katıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.