son haberler

Ordu’da Başarı Dolu 2 Yıl

Yayınlanma Tarihi: 26 Ekim 2021 okunma

Ordu’da Başarı Dolu 2 Yıl
Gündem
0

Ordu İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Ordu’da ikinci yılını doldurdu.

19 Ekim 2019 yılında Tunceli’den Ordu’ya atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Doğu Ateş, göreve başladığı günden bu yana başarılı operasyonlara imza atıyor. Ekibiyle birlikte gece gündüz demeden şehrin huzuru için çalışan Ateş, şimdiye kadar ülke gündemine oturan birçok olayda alnının akıyla çıkmayı başardı.

Vali Tuncay Sonel’in Ordu’ya atanmasıyla birlikte birçok olayı kısa sürede aydınlatmayı başaran Doğu Ateş, özellikle Ceren Özdemir cinayetinde önemli bir sınav verdi.

-Korgan ilçesinde işlenen “Makbule Sarı” cinayetininin de kısa sürede aydınlanmasında rol alan Doğu Ateş, kentte neredeyse aydınlatılmayan faili meçhul kalmış cinayet bırakmadı.

-Ordu’da zehir tacirlerinin cirit atmasına da fırsat vermeyen Ateş, son dönemde vatandaşların gözünden kaçmayan fuhuş batağını kurutmaya yönelik de önemli hamleler attı.

-Doğu Ateş, son olarak Ordu’da oynanan bir maçta yaşanan konfeti krizini de kısa sürede çözen isim oldu.

 

Doğu Ateş Kimdir ?

1991 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Sırasıyla İzmir, Van, İstanbul ve İzmir illerinde görev yaptı. Tunceli İl Emniyet Müdürü olarak görevli iken 19/09/2019 tarih ve 2019/320 sayılı kararname ile Ordu İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ateş, ayrıca hayvanseverliği ile de biliniyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.