son haberler

RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Yayınlanma Tarihi: 21 Nisan 2023 okunma

RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, başta Ünyeliler olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tavlı, yayınladığı mesajda, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bir Bayrama daha ulaşmış olmanın mutluluk ve huzurunu yaşıyoruz.” dedi.

“Bayramlar, birlik ve beraberlik zamanlarıdır”

Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirten Başkan Tavlı, şunları söyledi:

“Sabır, dua, kardeşlik, huzur ve inanç dolu geçen 11 ayın sultanının ardından, bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize hamdolsun. Bu Ramazan ayında da aynı sofrayı paylaşmanın huzuru ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Bu yıl Gönül Sofralarımızı sadece Ünye’de değil, Deprem afetinin yaşandığı Adıyaman’da da kurarak afetzede kardeşlerimizle birlikte olduk. Bu duygu ve düşüncelerle Ünyeli ve Ordulu hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlığın ve neşenin ülkemizden ve evlerimizden eksik olmadığı, nice bayramları ailelerimizle, sevdiklerimizle huzur ve mutluluk içinde geçirmemizi diliyorum.”

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.