son haberler

Reis Arslanlar’da Üst Kuşak Terfi Sınavı…

Yayınlanma Tarihi: 20 Aralık 2021 okunma

Reis Arslanlar’da Üst Kuşak Terfi Sınavı…
Gündem
0

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü kuşak terfi sınavı yaptı. Sınavda, 40’ın üzerindeki TekVandocu bir üst kuşağa geçmek için ter döktü.

Konuyla ilgili olarak Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, Tekvando federasyonumuzun 2021 yılı 3. Kuşak terfi sınavlarını yapmıştık. Reis Gençlik Spor Kulübü İkizce Çaybaşı şubelerimizden çocuklar ayrı ayrı yapıyoruz. Burada yapılan sınav İkizce’nin sınavı ve beyaz sarı kuşakların sınavı. Bu yıl 2022 yılında minikler müsabakaya girmeye hak kazanıyorlar. Aynı zamanda ortaokullar da girmeye hak kazandılar. İkizce Sporcularımızda 2022 yılında da Türkiye Şampiyonasında derece yapacak sporcular göreceğiz.

Çocukların müsabakalara girmesi için belli kuşakta olması gerekiyor en az kırmızı kuşakta. Ortaokullar da mavi kuşaklar minikler de yine mavi kuşakta olması gerekiyor. Bunları da bugünkü yapılan sınavla çoğu tamamlamış oldu. Maviden olan çocuklarımız müsabakalara 2022 yılında gireceklerdir. Biz müsabakaya girecek sporcularımıza şimdiden burada başarılar diliyoruz.

Giren sporcu sayımız 42 tanedir. 42 sporcumuz bir üst kuşağa terfi etti. Bunların 17 tanesi beyazdan sarıya geçti. 10 taneye yakın sporcumuz sarıdan yeşil oldu. Diğer sporcularımız da yeşilden mavi kuşağa geçtiler.” bilgisini verdi.

Komisyon Başkanlığını Milli Hakem ve Antrenör siyah kuşak 6.cı Dan Cavit ARSLAN. Ordu bölge Antrenör ve hakemi siyah kuşak 3.’dan İlker HELVACIOĞLU, Ordu Antrenör ve Hakemi Siyah kuşak 3.’dan Cevat ARSLAN. Siyah kuşak 2.cı Dan Kürşat IŞIK.. Ve siyah kuşak 3.’dan Ayfer ARSLAN Eşliğinde Gerçekleşmiştir.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.