son haberler

Sağlık-Sen’den Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran’a ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 13 Ocak 2021 okunma

Sağlık-Sen’den Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran’a ziyaret
Gündem
0

Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Dışişleri Bakan Yardımcısı Ordulu hemşerimiz Yavuz Selim Kıran’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette sağlık alanında Ordu’da yapılan çalışmalar, sahada yaşanan sıkıntılar ve bunların çözüm yolları ile ilgili bilgi veren Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, “ Sayın Bakan Yardımcımız sağolsun, bizlerle yakından ilgilendi ve özellikle Covid-19 sürecinde sağlık çalışanları ile yakından çalışma imkanı bulduğunu, bu çalışmalar sırasında sahayı bizzat kendisinin gözlemleme fırsatı yakaladığını, sağlık çalışanlarının emeklerinin karşılığını alma noktasında taleplerimizi ilgili mercilere aktaracağını söyledi. Sayın bakanımıza göstermiş olduğu ilgi ve verdiği destek dolayısıyla teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret sonrası, Sağlık-Sen’in Coronavirüsle mücadele anısına yaptırdığı plaketi Dışişleri Bakan Yardımcısı Ordulu hemşerimiz Yavuz Selim Kıran’a takdim ettiler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.