son haberler

Şanlıtürk;”Şer Odaklarına diyoruz ki, daha yeni başlıyoruz”

Yayınlanma Tarihi: 9 Nisan 2023 okunma

Şanlıtürk;”Şer Odaklarına diyoruz ki, daha yeni başlıyoruz”
Gündem
0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Ordu 28. Dönem Milletvekili 1. Sıra Adayı Naci Şanlıtürk seçim çalışmalarını sürdürürken; “Şer Odaklarına bu fırsatı vermeyeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem Milletvekili 1. Sıra Adayı Naci Şanlıtürk’ten, 14 Mayıs’ta sandık başına gidecek olan seçmene çok önemli uyarılar geldi.

Cumhur İttifakının haricinde kurulan ittifakların kirli oyun ve pazarlıklarına ayrıca ülkenin bekasını ve geleceğini emperyalist güçler ile teröristlere teslim etmek isteyen güruhlara karşı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Türk Milliyetçilerinin ülkücü harekatın asla izin vermeyeceğinin altını önemle çizen Şanlıtürk, şer odaklarına bu fırsatı vermeyeceklerini belirterek; “Daha yeni başlıyoruz” dedi.

Altınordu ilçe merkezde çeşitli mahalle programlarını sürdürdükten sonra Ünye ilçesine geçen Şanlıtürk, burada da önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Ünye programının ardından ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde bulunan Şanlıtürk; “Anayasamıza ve Anayasamızın ilk dört maddesine göz dikenlerle pazarlık yapan şer ittifaklarına diyoruz ki daha yeni başlıyoruz. Bebek katili, binlerce asker, polis, korucumuz, memur ve işçilerimizi şehit eden terör örgütü PKK ile utanmadan, sıkılmadan kapalı kapılar ardında hangi pazarlıkları yaptıklarını Türk Milletine açıklamaktan korkan şer ittifakına diyoruz ki daha yeni başlıyoruz. Kuzey Irak’ta, Suriye’de ve Mavi Vatanda askerimizin kolunu, kanadını kırmak isteyen yine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni emperyalist ağa babalarının talimatları üzerine Yunanistan’a peşkeş çekmeye çalışan şer ittifakına diyoruz ki, daha yeni başlıyoruz. Ülkemizin son 20 yılda atağa kalktığı savunma sanayimizi engellemeye ve kapatmaya yeltenen şer ittifakının ortaklarına, kara, hava, deniz yollarımıza nifak sokanlara, üretim, istihdam ve üretmeye başlayan Türkiye’mizi görmezden gelenlere, son olarak Kahramanmaraş merkezli, 11 ilimizde meydana gelen asrın felaketi deprem ve sel felaketlere karşı atılan adımları görmezden gelerek uzatılan elleri ve yapılan yardımları da acılarımızı da hiçe sayarak seçim arifesinde kendilerine siyaset malzemesi yapan şer ittifakına diyoruz ki, daha yeni başlıyoruz” diye konuştu.

Seçim çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili 1. Sıra adayı Naci Şanlıtürk, Altınordu ilçesinde mahalle gezileri kapsamında Bucak mahallesi, Yenimahalle ve Şahincili mahallelerini gezdi.

MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ve İl, İlçe yöneticileri ile birlikte; mahalle lokallerini ve esnafları ziyaret edip, vatandaşların çay davetine icabet Milletvekili 1. Sıra adayı Naci Şanlıtürk, Yeni mahalle ve Şahincili mahallelerini ziyareti sonrası yaptığı açıklamada; ’’Misafirperverliği ve hoş sohbetleri için kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah, birliğimizi beraberliğimizi daim etsin’’ dedi.

Ünye’de de cenaze merasimine ve partisinin bir dizi programlarına da katılan Şanlıtürk; “Genel Başkan Yardımcımız, İstanbul Milletvekilimiz Sayın İsmail Faruk Aksu Bey’in kıymetli halasının cenaze merasimine katıldık. Merhume’ye Allah’tan rahmet diler, Genel Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Faruk Aksu beyefendi olmak üzere tüm ailesine, sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu. (Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.