son haberler

Tevfik Karabulut; “Ülkeme Hizmet Etmek İsterdim”

Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2023 okunma

Tevfik Karabulut; “Ülkeme Hizmet Etmek İsterdim”
Gündem
0

14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimi için İYİ Parti’den Ordu Aday Adayı olan Av. Tevfik Karabulut, listede yer almadığı için kırgın olmadığını belirterek, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Aynı zamanda İYİ Parti Ordu Kurucu İl Başkanı olan Av. Tevfik Karabulut; “Siyasi partiler aday listelerini verdi. Bu arada, benim de Aday Adaylık başvurusunda bulunduğum İYİ Parti Ordu Milletvekili Aday listeleri de açıklandı. Listeye giren arkadaşlara başarılar diliyorum. Ben hep şunu söyledim; ‘Siyaset benim için bir sosyal sorumluluk meselesidir, etiket veya makam meselesi değildir’ diye. Ben hep bu anlayışla siyaset yaptım. İYİ Parti öncesi siyasal çalışmalarım da, İYİ Parti Kurucu İl Başkanı olmam ile başlayan siyasal çalışmalarım da, Aday Adaylığı taleplerim de hep bu anlayışla olmuştur. Fırsat olsaydı ilime ve ülkeme birikimim ve tecrübemle hizmet etmek isterdim, olmadı, hayırlısı olsun. Aday Adayı olmam konusunda bana ısrarla tabir caizse baskı yapan, teşvik eden ve bu süreçte yanımdan ayrılmayan başta İYİ Parti il ve ilçe yöneticilerimiz, başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız, delege ve üyelerimiz, başka partilere mensup dostlarımız, çok sayıda Ordulu hemşerimiz olmak üzere gönlü ve duaları bizimle olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yalnız olmadığımı görmenin mutluluğunu bana yasattıkları için Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Sözlerini seçim sonuçlarının hayırlara vesile olması temennisiyle tamamlayan Av. Karabulut, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ben hep şöyle dua etmiştim, ‘Allah’ım bana hayırlı olanı nasip eyle’ diye. Zira biliyordum ki, bir ayette Allah açıkça, ‘Siz bazı şeyleri şer/kötülük bilirsiniz. Onlar iyidir, siz bilemezsiniz’ diye buyurmaktadır. Belki de benim için bu hayırlıdır, onun için müsterihim. Duam odur ki, yapılacak seçim Ordu’muza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirsin. Biz yine her zamanki yaptığımızı yapmaya devam edeceğiz. Vatanın, milletin ve Ordu’nun iyiliği adına çabalamaya devam edeceğim. Allah var, gam yok. Dost gönüllere selam olsun.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.