son haberler

TOBB HİSARCIKLIOĞLU’YLA DEVAM EDİYOR

Yayınlanma Tarihi: 1 Haziran 2023 okunma

TOBB HİSARCIKLIOĞLU’YLA DEVAM EDİYOR
Ekonomi
0

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi. Hisarcıklıoğlu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ndeki 79. Genel Kurul’da yapılan seçimde, 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.​

Yeni TOBB Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ali Kopuz (İstanbul Ticaret Borsası Başkanı, Selçuk Öztürk (Konya Ticaret Odası Başkanı),Salih Zeki Murzioğlu (Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Tamer Kıran (İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı), Faik Yavuz (Ankara Ticaret Borsası Başkanı), Cengiz Günay (Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Zeki Kıvanç (Adana Sanayi Odası Başkanı), Engin Yeşil (Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı), Hakan Ülken (Aydın Ticaret Odası Başkanı), Şaban Aziz Karahmehmetoğlu (Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Mehmet Büyüksimitci (Kayseri Sanayi Odası Başkanı), Mustafa Cihat Lokmanoğlu (Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı), İbrahim Burkay (Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Seyit Ardıç (Ankara Sanayi Odası Başkanı), Şekib Avdagiç (İstanbul Ticaret Odası Başkanı), Işınsu Kestelli (İzmir Ticaret Borsası Başkanı), Ali Çandır (Antalya Ticaret Borsası Başkanı), Ender Yorgancılar (Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı), Mehmet Tuncay Yıldırım (Gaziantep Ticaret Odası Başkanı) ve Saim Özakalın (Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı)

Genel Kurul’da ayrıca kurul ve komisyonlar için de seçimler gerçekleştirildi.

Öte yandan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı’na seçilen Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu’yla ilgili bir tebrik mesajı yayınlayan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Karlıbel; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79. Genel Kurulunda yeniden TOBB Başkanlığına seçilen Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kutluyor, ülkemize ve iş dünyamıza yaptığı hizmetlerin ve başarılı çalışmalarının artarak devamını diliyorum. Yeni dönemde büyüme yolunda önemli hedefler koyan odamızın çalışmalarında büyük desteklerinizi bekliyor, size ve ekibinize tebriklerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.