son haberler

Turuncu 52 Dualarla Açıldı

Yayınlanma Tarihi: 18 Mayıs 2015 okunma

Turuncu 52 Dualarla Açıldı
Gündem
0

Bay-Bayan, çocuk ve iç giyimde hizmet veren Turuncu 52 Ünye Şubesi hizmete açıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Bir kaç gün arayla bu caddede ikinci iş yerimizi açıyoruz. Bu Ünye’nin büyüdüğüne ve ekonominin çarklarının düzgün bir şekilde işlediğinin göstergesidir. Özellikle son 1 – 2 hafta içerisinde baktığımız zaman faizlerdeki düşüş, borsada ki artış ve hisse senedi alımlarının Türkiye’de istikrarın bir dönem daha devam edeceğine olan inancım varlığını gösteriyor. Bu da başta biz siyasetçileri ve iş adamlarını sevindiriyor. Çünkü işadamlarımız, istikrara ve geleceğe yatırım yapıyor. Onlar 2002 yılında ki Türkiye’de 1 gün sonrasını bile göremezken bugün 10 yıl sonrasına ve Türkiye’nin nereden nereye gideceğini görerek yatırımlarına devam ediyorlar. Arkadaşımız Erbağ’dan çıkıp güzel Ünye’mizde ticaret yapmak üzere buralara gelmiş ve bizlerde onun ticarethanesinin açılışını dualar eşliğinde yapacağız. Bizler tüketiciler olarak turuncu rengi görünce hep indirimi hatırlarız. Baktığımız zaman bu mağazamızın adı da ‘Turuncu 52’ Demek ki bu mağazamızda sürekli indirim olacak ve hiç yüksek fiyat olmayacak. Onun için, ben bu arkadaşımızı tebrik ediyorum” dedi.

turuncu52_dualarla_acildi_1Çamyar son olarak mağaza sahiplerine sağladıkları istihdamdan dolayı teşekkür ederken; “ Bu mağazada şuan yaklaşık 13 kişi çalışmakta ve ilerleyen zamanlarda sayının artacağını kendileri bana söyledi. Dolayısıyla bu arkadaşımız Ünye’de 13 kişiye istihdam kapısı açmış bulunmakta. Bu sebepten ötürüde kendilerini tebrik ediyoruz ve bizlerde Ünye Belediyesi olarak kendilerine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

İşadamı Metin Temur Turuncu 52’nin cazip fiyatlardan Ünyelilere hizmet vereceğini ifade ederek, “Mağazamızı Kaledere Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:1’deki adreste Ünyelilerin hizmetine açtık. Mağazamızda şu anda 13 kişi istihdam ediliyor. Bu sayımız ileriki günlerde ihtiyaca göre artabilir. Ünye’deki mağazamız Turuncu’nun 2. Mağazasıdır. 1. Mağazası ise Erbaa’dadır. Ordu’da ise ilk şubesidir. Fiyatlarımızdaki uygunlukta Ünye’de iddialı olduğumuzu ifade ediyor, bütün Ünyeliyi, Orduluyu mağazamıza bekliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından hayırlı olsun dilekleri ile mağazanın açılış kurdelesi kesildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.