son haberler

ULUMED HİZMETE BAŞLADI

Yayınlanma Tarihi: 17 Mayıs 2023 okunma

ULUMED HİZMETE BAŞLADI
Asayiş
0

Dünya genelinde toplumların yapısını tehdit eden uyuşturucu ve diğer benzer zararlılarla mücadele etmek üzere Adıyaman’da kurulan Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği (ULUMED) resmen faaliyete başladı.

Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği (ULUMED), Zeynal Küçükkaya başkanlığında Adıyaman’da kuruldu.

Başta Türk Devletleri olmak üzere, yurt içinden ve dışından yaklaşık 60 şube ve temsilcikle hizmet verecek olan ULUMED’in amaçlarıyla ilgili gazetemize bir açıklama yapan Genel Başkan Zeynal Küçükkaya; “Adıyaman’da kurduğumuz ve yakın zamanda Azerbaycan, Gürcistan, Kıbrıs başta olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında 60’tan fazla şube ve temsilcilikle geçecek olan Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği’mizin öncelikli amacı elbette uyuşturucu illetiyle mücadele etmektir. Bunun yanı sıra derneğimiz, çocuk istismarı, kadına şiddet ve bunlar gibi toplumdaki dezavantajlı insanlara karşı yapılan her türlü ihlallerle de mücadele edecektir. Alkol ve ve tütün ürünleri gibi zararlı ürünlerden gençlerimizi ve toplumumuzu korumak, bilinçlendirmek, eğitmek ve bu olumsuzlukları yapanlarla mücadele etmenin yanı sıra konuyla ilgili farkındalık çalışmaları yapacağız” dedi.

Genel Merkez Kurucular kurulunda Gazetemiz Editörlerinden Mehmet Emin Danış ve Ordulu Gazeteci Musa Yıldırım’ın da bulunduğu ULUMED’in diğer kurucuları ise Mehmet Hamurcu, Kevser Asu Karakaş, Yalçın Bilen ve Muhammed Saffan Karakurt.

Derneğin başvuru kabul sayısı, E-83209019-477.01.01-31463

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.