son haberler

Ünye 1957 Spor Evinde Kazandı

Yayınlanma Tarihi: 13 Haziran 2021 okunma

Ünye 1957 Spor Evinde Kazandı
Gündem
0

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 3. Bölge 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Ünye 1957 Spor evinde ilk karşılaşmasında Tonya Doğanspor’u 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Ünye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmandan aldığı 1 puanla çıkan Yeşilbeyazlı ekip maçın ilk dakikalarından itibaren atak bir oyun sergiledi.

90 dakikalık mücadeleye hakem 7 dakika uzatma verirken Ünye 1957 Spor’un kazandığı penaltıyı gole ise 90+5. dakikada Şafak çevirdi. Ünye Şehir stadında futbolcular gol sevincini arkadaşları ve şeref tribünü ile paylaştı.

Maç sonrası bir açıklama yapan Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Yiğit Küçükoğlu, “Genel anlamda tüm verdiğimi mücadeleye ilişkin, Başlatılmayan bir ligin ardından verilen kararla ilgili çok şükür lig bir turnuva düzeyinde olsa da başladı. Evimizde oynadığımız ilk maçı çok şükür iyi bir mücadeleyle bitirdik. 3 puanın sahibi olduk. Bunun devamının da böyle gelmesini temenni ederek Allah’ın izni ile önce gruptan çıkacağız sonrada şampiyonluk ile şehrimizi onurlandırmak istiyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.