son haberler

Ünye-Akkuş-Niksar Yolu İle İlgili Flaş Gelişme!

Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2022 okunma

Ünye-Akkuş-Niksar Yolu İle İlgili Flaş Gelişme!
Gündem
0

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla Ünye-Akkuş-Niksar karayolunu görüştü.

Görüşmenin olumlu geçtiğini belirten Başkan Argan, önümüzdeki ay itibari ile İhalesinin yapılacağı sözünü aldıklarını belirtti.

Yapılan açıklamada, “Ünye-Akkuş-Niksar yolu ile ilgili İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan, Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı, Kadın Kolları Başkanımız Neşe Akgül Tiyaloğlu ve Gençlik Kolları Başkanımız Abdulkadir Demir; Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’yla görüşerek Ünye-Akkuş-Niksar karayolunun Ağustos ayı sonu itibari ile ihale edileceğinin sözünü aldılar. Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nun da bulunduğu özel oturumda konunun önemine binaen söz alan Başkanlar geçmişten geleceğe bölgeyi birbirine bağlayan bu önemli yolun 2022 yılı yatırım programına alındığını ve önümüzdeki ay itibari ile İhalesinin yapılacağı sözünü alarak, kıymetli hemşehrilerimize müjdeyi verdiler. Ünye’mize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” denildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.