son haberler

Ünye Belediyesi, Ramazanda 2 Bin 500 Aileyi Sevindirdi

Yayınlanma Tarihi: 26 Haziran 2015 okunma

Ünye Belediyesi, Ramazanda 2 Bin 500 Aileyi Sevindirdi
Gündem
0

Ünye Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü tarafından, ramazan ayı nedeni ile ihtiyaç sahibi ailelere 2 bin 500 paket gıda yardımı yapıldı.

Belde ve mahalleler dâhil Belediye envanterinde kayıtlı, öncelikle öksüz ve yetim, yardıma muhtaç aileler tek tek tespit edilerek yapılan yardımlarda dört kişilik bir ailenin bir aylık temel ihtiyacını karşılayacak kadar gıda maddesi bulunuyor.

unyebelediyesi_ramazanda_2500aileyi_sevindirdi (2)Belediye imkânları ve özellikle hayırseverlerin destekleri ile hazırlanan gıda kolilerinin dağıtımına başlanırken, konuya ilişkin bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Ramazan ayı manevi duygularının had safhada seyrettiği, yardımlaşmanın değerinin on kat daha arttığı bir aydır. İnsanı ön planda tutan bir anlayışla insanlara arasındaki diyaloğu güçlendirmek, toplumsal adalet ve barış ortamının oluşmasına katkıda bulunmak, hayırlı işler yapmak ve hayır işlerine yardım etmek, vatana millete faydalı olmak misyonumuz doğrultusunda her yıl ramazan ayının ilk günlerinde dağıttığımız ve her geçen yıl sayısını arttırdığımız ramazan paketlerimizi bu yılda ihtiyacı olan ailelere kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız her evde iftar vakti sıcak bir çorbanın olmasıdır. Dağıtımların ilk günlerde gerçekleşmesi ve dağıtımlarda ihtiyaç sahibi ailelerden alınan dualar, yapılan hizmetin güzelliğini bir kez daha ortaya çıkarmış oldu” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.