son haberler

Ünye Protokolü, Suriye ve Iraklı Ailelerle İftarda Buluştu

Yayınlanma Tarihi: 26 Haziran 2015 okunma

Ünye Protokolü, Suriye ve Iraklı Ailelerle İftarda Buluştu
Gündem
0

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen iftar programında ilçede yaşayan Suriyeli ve Iraklı 10 aile ile bir araya geldi.

Ünye Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan Suriyeli ve Iraklı 10 aile için Ünye İmam Hatip Lisesi’nde iftar programı düzenledi.

unyeprotokolu_iraklivesuriyeli_10aileile_iftardabulustu (2)İftara katılan; Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Ünye Müftüsü Vedat Başsan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Güray Yılmaz, Göç İdaresi Ordu İl Müdürü Eyyubi Kılıç ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oruçlarını Suriyeli ve Iraklı Aileler ile birlikte açtı.

Suriyeli ve Iraklı aileler için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirten Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, “Ordu genelinde 700’ün üzerinde Suriyeli ve Iraklı kardeşimiz var. Bu kardeşlerimize geldikleri günden bu yana toplumla kaynaşmaları için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Ramazan ayı paylaşma ayıdır, diye düşünerek ilçemizde yaşayan Suriyeli ve Iraklı kardeşlerimizi Ünye İmam Hatip Lisesi’nde misafir ettik. İnşallah bugün çocuklarıyla buraya gelen Suriyeli ve Iraklı kardeşlerimizle birlikte güzel bir iftar günü olmuştur. Onlar için güzel sevinçli bir Ramazan günü olmasını ümit ediyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.