son haberler

Ünye Toplum Sağlığı Merkezi’nde Görev Değişimi

Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2015 okunma

Ünye Toplum Sağlığı Merkezi’nde Görev Değişimi
Gündem
0

Ünye Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğüne, Çaybaşı Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Pratisyen Hekim Dr. Saliha Yeşilduman atandı.

Yaklaşık 7 ay önce Ünye Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü olarak atanan Dr. Ali Arif Özsöz’ün, Ordu Halk Sağlığı Şube Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan koltuğa Çaybaşı Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Pratisyen Hekim Dr. Saliha Yeşilduman atandı.

Dün itibariyle göreve başlayan Pratisyen Hekim Dr. Saliha Yeşilduman, Ünye’de sağlık alanında ki çalışmaları daha da ileri taşıyacaklarını belirtti. Yeşilduman açıklamasında; “Ünye sağlık hizmet sunumu iyi ve başarılı bir süreç geçirmiş, bunu devam ettirmek bize nasip olmuştur. Ünye’de sağlık alanında verilen hizmeti daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bunun da kurumlar arası ilişkilerle sağlanacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Özgeçmişi
Özgeçmişi hakkında da bilgiler veren Saliha Yeşilduman; “1988 Ünye doğumluyum. İlk ve orta öğrenimim Yunus Emre İlkokulunda, lise öğrenimimi Ünye Anadolu Lisesinde tamamladım. Üniversite öğrenimimi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde de 2011 yılında tamamlayarak pratisyen hekim olarak mezun oldu. Yine aynı yıl Çaybaşı’na Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü olarak atandım. Burası benim ilk görev yerimdi. İki yıllık evliyim” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.