son haberler

ÜNYE YARIN MAGNEFEST’LE COŞACAK…

Yayınlanma Tarihi: 20 Mayıs 2023 okunma

ÜNYE YARIN MAGNEFEST’LE COŞACAK…
Gündem
0

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel MAGNEFEST Gençlik ve Bahar Festivali yarın saat 14:00’te başlıyor.

Manyetik kumsalları ile dünyanın nadir kentlerinden biri olan Ünye’de Belediye tarafından gerçekleştirilen Geleneksel MAGNEFEST Gençlik ve Bahar Festivali ile yaz sezonunun düğmesine basılıyor.

Adını Ünye’nin manyetik özellikli kumsalından alan ve Ünye merkezde bulunan iskele yanındaki kumsal alanında gerçekleştirilecek Gençlik ve Bahar Festivali’nde gün boyunca çok sayıda etkinlik vatandaşlarla buluşacak.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatlarıyla organize edilen ve yarın gerçekleştirilecek festivalin ilk etkinliği “Ünye’yi Pedallıyoruz” olacak. Saat 14:00’deki Kent Bisiklet Turu ve Motosiklet Kulübü Şehir Turu etkinliği yarışmalar, Karaoke Partisi, Hava-i Fişek Gösterileri ve Konserlerle devam edecek.

Farklı bir atmosferde ve samimi bir ortamda yapılacak olan MAGNEFEST’in bir diğer teması ise “Minderini Kap Gel” mottosu. Manyetik kumsalda gün boyunca gerçekleştirilecek olan festivalde vatandaşlar, minder, kilim, kamp sandalyesi gibi oturma araçlarını diledikleri gibi kendileri getirebilecekler.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, MAGNEFEST Gençlik ve Bahar Festivali ile ilgili yaptığı açıklamada; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile geleneksel hale getirdiğimiz festivalimizi bu yıl da gerçekleştirmiş olacağız. Ünye’mizin manyetik kumsallarını da içine kattığımız, aynı zamanda Mayıs yedisi olarak bildiğimiz geleneksel ritüelimizi de dâhil ettiğimiz bir festivali düzenlemiş oluyoruz. Bölgenin en farklı festivali olan Geleneksel MAGNEFEST Gençlik ve Bahar Festivalimize herkesi davet ediyorum” dedi.

Festival Programı Şöyle:

21 MAYIS PAZAR

14:00 Bisiklet ve Motosiklet Kulübü Şehir Turu (Meydan – Çamlık – Meydan)

16:00 Halat Çekme ve Çuval Yarışları (Ünye İskelesi Yanı Kumsal Festival Alanı)

19:00 Karaoke Partisi ve DJ Müzik

20:00 Hatice Nur Konseri

21:45 Hava-i Fişek Gösterisi

22:00 Cumhur Şentepe Konseri

(HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.