son haberler

Ünye’de Bölgenin En Modern Hayvan Pazarı Hizmete Girdi

Yayınlanma Tarihi: 22 Haziran 2022 okunma

Ünye’de Bölgenin En Modern Hayvan Pazarı Hizmete Girdi
Gündem
0

Ünye Belediyesi Hayvan Pazarı tamamen yenilenmiş yüzüyle hizmete girdi.

Ünye Belediyesinin çalışmaları ile kapasitesi 2 katına çıkartılan ve çok sayıda donatı alanı eklenen hayvan pazarı yaklaşan kurban bayramı öncesinde yenilenen yüzüyle hizmete girdi.

Kapasitesi 2 Katına Çıkarıldı

Daha önce 200 Büyükbaş ve 250 Küçükbaş hayvan kapasitesine sahip olan Ünye Belediyesi Hayvan Pazarı yeni yapılan çift yönlü 5 adet yeni peron ile birlikte 400 Büyükbaş ve 500 küçükbaş hayvan kapasitesine kavuşturuldu.

Çok Sayıda Sosyal Donatı Alanı Yapıldı

Kapasite artırımının yanı sıra çok sayıda sosyal donatı alanı eklenen ve mevcutları yenilenen Ünye Belediyesi Havyan Pazarında mevcut kafeterya ve tuvalet yenilenerek büyütüldü. Hayvan pazarında tüm bunların yanında mescit gibi çok sayıda donatı da eklendi. Hayvan pazarının yolu da asfaltlanarak ulaşım konforlu hale getirildi.

Zemin Yenilenerek Etrafı Çevrildi

Bölgenin en modern tesislerinden biri haline getirilen hayvan pazarının zemini de komple yenilendi. Beton bir zemin hizmete sunulurken, yine tesisin etrafı çevrilerek güvenli bir hale getirildi. Yine tesis girişlerinde kontrol noktası oluşturuldu ve 7 gün 24 saat güvenlik kamerası ile olası olumsuzların önüne geçilmiş oldu.

Başkan Tavlı, “Ünye’mizin Önemli Bir İhtiyacını Gidermiş Olduk”

Ünye gibi büyük bir kentte mevcut hayvan pazarının ihtiyaca cevap vermediğinin altını çizen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Yeni yapılan çalışmalarımızla Hayvan Pazarımızın hem kapasitesini iki katına çıkardık hem de donatılarla çok daha modern bir hale getirdik. Sadece ilçemize değil, tüm bölgeye hizmet veren bir tesis haline geldi. Hayırlı Olsun” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.