son haberler

Ünye’nin 4 Mahallesini Birbirine Bağlayan Grup Yolu’nda Aslfat Çalışması

Yayınlanma Tarihi: 9 Kasım 2021 okunma

Ünye’nin 4 Mahallesini Birbirine Bağlayan Grup Yolu’nda Aslfat Çalışması
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi dört mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Ünye’nin Hamidiye, Çınarlık, Gölevi ve Saraçlı Mahalleleri grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı. Çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, yerinde inceledi.

Toplam 6 Mahalleye Hizmet Verecek

Başkan Vekili Atik, “Burası Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ünye’deki kritik noktalardan biri olarak gördüğü dört mahalleyi birbirine bağlayan bir grup yolu. Ünye’nin anayoldaki trafik yükünü rahatlatacak en kestirme güzergahlardan birisi. Kiraztepe yolu olarak adlandırılan, Hamidiye, Çınarlık, Gölevi ve Saraçlı Mahalleleri grup yolu, Atatürk ve Sahilköy Mahallerine ulaşımın en kısa olduğu 2.5 kilometrelik bir yol” dedi.

İlçenin Önemli İhtiyaçlarından Biriydi

Grup yolunun hizmete girmesiyle birlikte, şehir merkezinde anayolda oluşan trafik yükünün de azalacağını vurgulayan Başkan Vekili Atik, “Sabah ve akşam trafiğinde, Atatürk, Gölevi ve Sahilköy mahallesine gidecek araçlar bu yolu kullanarak anayoldaki trafiğe takılmadan evlerine ulaşabilecekler. Şeyh Yunus’a da bağlanan bu yol, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından biriydi. Çalışmalar başladı. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Muhtar Akbaş’tan Başkan Güler’e Teşekkür

Saraçlı Mahallesi Muhtarı Arslan Akbaş ise “Saraçlı, Çınarlık, Gölevi ve Hamidiye mahallemizi kapsayan ve yıllardır çözülemeyen 2 bin 500 metre olan bu yolda başlayan çalışmalardan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yılın Yunus Emre yılı olması nedeniyle yapılan çalışma daha da anlamlı bir hal alıyor. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Başkan Vekilimiz Adem Atik’e, Fen İşleri Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu beye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.