son haberler

ÜSTP’den MAGNEFEST’te Destek

Yayınlanma Tarihi: 18 Mayıs 2022 okunma

ÜSTP’den MAGNEFEST’te Destek
Gündem
0

Ünye Sivil Toplum Platformu, Ünye Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez organize edilen “MAGNEFEST Festivali’ne destek vererek, Başkan Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

Ünye Sivil Toplum Platformu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer verdi; “Şehrimizi turizm şehri olarak ifade ediyorsak tanıtıma özellikle önem vermemiz gerekiyor. MAGNEFEST, gerek ad olarak, gerek anlam olarak, gerekse etkinliğin düzenleneceği alan olarak son derece doğru düşünülmüş, doğru planlanmış bir etkinlik olarak ortaya çıktı. Özellikle sağlık turizminde kullanmamız gerektiğine inandığımız Ünye Manyetik Siyah Kumumuzu önceleyen bir etkinlik kapsamında düşünülmesi de ayrı bir önem arz ediyor. ÜSTP olarak bu etkinliğin ilçemizin tanıtımında çok etkili olacağı kanaati taşıyoruz.

Ayrıca Ünye Belediyesi’nin bu etkinliği geleneksel hale getirme düşüncesini de son derece doğru buluyor ve destekliyoruz. Ünye içinde ya da dışında yaşayan her Ünyeli daha işin başında MAGNEFEST’e sahip çıkmalı, geleceğe taşımalı ve yaşatmak için çaba göstermelidir.

Ayrıca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Haftası ve Somut Olmayan Kültürel Miraslarımızdan olan halk arasında Mayıs Yedisi(20 Mayıs) olarak bilinen bir yöresel değerimiz kapsamında düşünülmüş olması da etkinliğe ayrı bir anlam ve değer katıyor.

Bu etkinliği düşünen, hayata geçmesi için çaba gösteren başta Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.

Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve Milli Mücadele şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz. Ali Öztürk Ünye Sivil Toplum Platformu 2. Dönem Sözcüsü.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.