son haberler

Uyuşturucuya Geçit Yok!

Yayınlanma Tarihi: 25 Mayıs 2022 okunma

Uyuşturucuya Geçit Yok!
Gündem
0

İl Emniyet müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya ve bununla ilgili şahıslara düzenledikleri operasyonlar aralıksız sürüyor.

Son bir hafta içinde yapılan çalışmalar ve düzenlenen operasyonlarla ilgili olarak Valilikçe şu bilgiler verildi; “16/05/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli (2) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (128) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

17/05/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

18/05/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (91) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ile (4) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

20/05/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsa ait ikamette arama yapılmış aramada (4) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

20/05/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli (3) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (5) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

21/05/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.”

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.