son haberler

Vali Sonel, 853 Vatandaşla Görüştü

Yayınlanma Tarihi: 8 Haziran 2023 okunma

Vali Sonel, 853 Vatandaşla Görüştü
Gündem
0

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Ordu Valisi Tuncay Sonel, bu hafta 853 vatandaşın sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dinledi.

Gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantılarında kendisine iletilen iş, sağlık, ekonomik ve özel sorunlar başta olmak üzere tüm talepleri ivedilikle çözüme kavuşturmak için gayret gösteren Ordu Valisi Tuncay Sonel, aileleriyle gelen çocuklarla da yakından ilgileniyor.

Yaşlı, yetim öksüz, engelli aileler, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile ilçeler de dahil olmak üzere ilk kez gelen yöre insanlarına öncelik veren Vali Sonel; “Devletimiz ve hayırsever dostlarımızın katkılarıyla eğitim, sağlık yardımı, tedavi masrafları, gıda paketleri, alışveriş kartları, çocuk kıyafetleri olmak üzere tüm yardımlarımızı yapıyoruz” dedi.

Vali Sonel, hamileliği sırasında geçirdiği beyin rahatsızlığı dolayısıyla 2021 yılından bu yana kalkamayan Tolga Demirtaş’ın 30 yaşındaki eşi Oya Demirtaş’ın ambulansla naklinin yapılması için hemen talimat verdi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.