son haberler

VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLÜ BAŞVURULARI UZATILDI

Yayınlanma Tarihi: 1 Haziran 2023 okunma

VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLÜ BAŞVURULARI UZATILDI
Ekonomi
0

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına ve ekonominin verimlilik temelli, sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulmasına yönelik olarak sanayi ve hizmet sektörlerindeki işletmelerin uygulamış oldukları verimliliği artırma projelerini teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlenen “Verimlilik Proje Ödülleri”ne başvuru süresi uzatıldı.

 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından verilecek olan 2023 yılı ödülleri için son başvuru tarihinin güncellendiği ve işletme/kamu ödül başvurularının, http://vpo.sanayi.gov.tr internet adresi üzerinden 12 Haziran 2023 saat 23:59’a kadar devam edeceği açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamada; “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından; verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımın artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacına yönelik olarak her yıl ‘Verimlilik Proje Ödülleri’ düzenlenmektedir. 2014 yılından bu yana her yıl gerçekleştirilen organizasyona gösterilen ilgi gün geçtikçe artmaktadır. Hem özel sektör işletmelerinin hem de kamu kurum ve kuruluşlarının başvuru yapabildiği yarışmada dereceye giren proje sahiplerine verilecek ödüller Sayın Bakanımız tarafından takdim edilmektedir” ifadelerine yer verildi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.