son haberler

Yılın Son Meclis Toplantısı

Yayınlanma Tarihi: 7 Aralık 2021 okunma

Yılın Son Meclis Toplantısı
Gündem
0

Ünye Belediyesi yılın son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı başkanlığında başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. 2’si gündem dışı toplam 9 madde meclis üyeleri tarafından görüşüldü.

İnsan Kaynakları ve Eğitim  Müdürlüğü’nün talebi olan toplamda 3 teknisyenind derecelerinşin yükseltilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda Meclis üyeleri Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya Ünye Belediyesi’nin Yerel Yönetimler ve Kamu İşverenleri Sendikasına üye yapılması için yetki verdi.

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı tesislerde 2022 yılı ilk 6 ayında uygulanacak ücret tarifesi talebi oy birliğiyle komisyona sevk edildi.

Toplantıda önemli maddeler arasında yer alan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Ünye’de yapılması düşünülen günübirlik engelli ve yaşlı bakım merkezi kurulması için belediyeye ait Bayramca Mahallesi’nde bulunan parseli 2 yıllık süre ile ön tahsisinin yapılması meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

UNİPORT’ta kurulması planlanan kitap kafe için de önemli adım atıldı. Meclis üyeleri kitap kafe kurulması için çatı kattaki alanın Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsisini onayladı.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün talebi olan Saraçlı Mahallesi’ndeki yeşil alanın yeniden düzenlenmesine dair olumlu komisyon görüşü de kabul edildi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nden Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne 2.500.000 TL aktarılması talebi meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

Gündem dışı iki maddenin de oy birliğiyle kabul edilmesiyle Meclis 2022 yılı Ocak ayı toplantısını 4 Ocak’ta yapılmasını kararlaştırarak yılın son toplantısını tamamlamış oldu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.