son haberler

Kapasitesi Genişletilen Modern Hayvan Pazarı’na Tam Not!

Yayınlanma Tarihi: 6 Temmuz 2022 okunma

Kapasitesi Genişletilen Modern Hayvan Pazarı’na Tam Not!
Ekonomi
0

Ünye Belediyesi tarafından kapasitesi genişletilerek altyapı ve sosyal donatılarla birlikte modern hale dönüştürülen hayvan pazarında alışveriş kolaylığı sağlanırken, alıcılar ve satıcılar pazarın yeni yüzünü çok beğendi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla başlatılan çalışmalar sonucunda hayvan pazarının kapasitesi arttırılırken çevre düzenlemesi de tamamlandı. Yunus Emre Mahallesi’nde hizmet vermeye devam eden hayvan pazarında bayram öncesi yoğunluk yaşanırken hayvanını satmak isteyen esnaflar ile kurban kesmeye niyet eden vatandaşlar arasında sıkı pazarlıklar yapıldı. Pazarın yoğun olduğu görülürken artırılan kapasite ve çevre düzenlemesi hem satıcıların hem de alıcıların yüzünü güldürdü.

Vatandaş, pazarın yeni yüzüyle ilgili “Daha önce dar alanda hayvan alım satımı yapılıyordu. Son yapılan çalışmalar gayet güzel olmuş. Emeği geçenlere ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ederiz” diyerek yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladı.

Hayvan pazarında bulunan hayvanların 3’te 2’sinin satıldığı ifade edilirken yoğunluğun arefe günü daha da artması bekleniyor.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.