son haberler

Ramada Ünye Otel’in Ulusal Başarısı

Yayınlanma Tarihi: 14 Ocak 2022 okunma

Ramada Ünye Otel’in Ulusal Başarısı
Ekonomi
0

Ramada Resort by Wyndam Ünye Hotel başarılarından bir yenisine daha imza attı.

Dünya’da on bin beş yüzden fazla oteli bulunan Wyndham Hotel Markasının Türkiye’de bulunan 86 otelinden bir tanesi olan Ünye Ramada Otel, 2021 yılında 207 Ramada otel içerisinde birinci sırada yer alarak ulusal bir başarıya imza attı.

Karadeniz’in tek resort oteli olan aynı zamanda Ünye’nin de ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olarak hizmet veren Ramada Resort by Wyndam Ünye Hotel, başarısını misafirleriyle paylaştı.

Yapılan açıklamada, “Wyndham Hotels EMEA bölgesinde yer alan, yani 4 kıta’da (Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Afrika) bulunan Ramada Resort by Wyndham Ünye Hotel, Wyndham Hotels hizmet kalitesi ve misafir memnuniyeti standartları çerçevesinde en iyi otel sıralamasında 2021 yılında 207 Ramada otel içerisinde 1 sırada yer alarak ulusal bir başarıya imza atmıştır. Başarımız, öncelikle otel yatırımcımız Sayın Mustafa ŞEN bey’in bu süreçte bizlere sunmuş olduğu çalışma ortamı kapsamında tüm çalışma arkadaşımızın gayreti, güler yüzlü hizmet anlayışı ve yöresel kültürümüzün misafire yansıması ile oluşmuştur. Birlikte bir aile kurduk ve her geçen gün daha da büyüyerek nice başarılara imza atacağız. Otelimize gelen misafirlerimize bu sıcaklığı yansıtmak kendilerini evlerindeymiş gibi hissettirmek bizleri çok mutlu ediyor. Bizleri tercih eden ve bizlere bu gururu yaşatan tüm misafirlerimize tekrar teşekkür ediyoruz” denildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.