son haberler

ÜTSO’da 3. Meslek Grubu Toplantısı

Yayınlanma Tarihi: 23 Eylül 2021 okunma

ÜTSO’da 3. Meslek Grubu Toplantısı
Ekonomi
0

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nın meslek grubu toplantıları devam ediyor. 3. meslek grubu (maden ve mermer vb.) ve banka müdürlerinin bulunduğu grup üyeleri düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya ÜTSO Başkanı İrfan AKAR, ÜTSO Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, 3. Meslek Komitesi Başkanı Merter Hasan Yağcı, meslek grubu üyeleri ve banka müdürleri katırldı.

“Sorunları Dinleyip Çözüm Bulacağız”

ÜTSO Başkanı İrfan Akar yaptığı konuşmada “meslek gruplarımızla bir araya gelip onların sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyoruz. Bu akşamda 3. Meslek grubumuzla bir araya geldik. Sorunlarını dinleyip çözüm bulma yolunda adımlar atacağız. Üyelerimiz finansman erişimi konusunda sıkıntılar yaşıyor, burada banka müdürlerimize çok iş düşüyor, banka müdürlerimizin üyelerimizin finansman erişimi konusundaki taleplerini bir an önce karşılamalarını bekliyoruz, ellerinden gelen tüm gayreti göstermelerini bekliyoruz” dedi.

Sorunlar Bankalar Birliğine İletilecek

Toplantıda söz alan Ziraat Katılım Bankası Ordu Şube Müdürü Göksel Kargı; “Başkanımız İrfan Akar beye böyle bir organizasyonla bizleri bir araya getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Buradan şunu ifade etmek istiyorum, bu akşamki toplantıda dile getirilen tüm sorunları not aldım önümüzdeki günlerde Bankalar Birliği toplantısı olacak ve bende oradaki toplantıya katılacağım ve bu notlarımın hepsini orada dile getireceğim. Bu tür toplantıların daha sık yapılmasını başkanımızdan rica ediyorum. Oda üyeleri ile daha sık bir araya gelip onların sıkıntılarına çözüm bulmalıyız” diye konuştu.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.