son haberler

ÜNYE PELİTLİYATAK MAHALLESİ KONFORLU YOLA KAVUŞTU

Yayınlanma Tarihi: 8 Eylül 2023 okunma

ÜNYE PELİTLİYATAK MAHALLESİ KONFORLU YOLA KAVUŞTU
Gündem
0

Ünye’nin en uzak mahallesi olan Pelitliyatak mahallesindeki yol sorunu çözüldü.

Pelitliyatak mahallesinin sorunlarının çözümü için devam eden çalışmaları inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 85 mahalleden oluşan ilçenin her köşesindeki hizmetlerini aralıksız sürdüreceklerini belirterek; “Pelitliyatak mahallemizde 23 bin metrekare beton yol yaptık” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Turan ve Yılmaz Gürkan ile birlikte mahallede devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür eden Ünye Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Gürkan; “Geçen süre zarfından Belediye olarak özellikle kırsal mahallelerimizde çok büyük hizmetler yaptık. Bu lokasyonlarda önceden insanlarımız bile zor yürürken bugün mahallelerimiz modern yollara kavuştu ve kavuşuyor. Bu vesile ile Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Tavlı ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise; “85 mahalleye sahip ilçemizin her noktasında Belediyemiz adeta bir şantiye oluşturdu ve hizmetlere hız kesmeden devam ediyor. Bu hizmetler yerelde ve merkezi hükümet noktasında da aynı şekilde devam ediyor. Yerel ve genel yatırımlarla her noktada hizmetler yürütmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da; “Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm mahallelerimizde olduğu gibi Pelitliyatak mahallemizin sorunlarını da çözme noktasında gönlümüzü ortaya koyduk ve birer birer çözüme kavuşturduk. Aynı hızla devam edildiği takdirde Pelitliyatak mahallemizde yol sorunu diye bir şey kalmamış olacak. Öte yandan merkezi hükümetimizin yaptığı işler ortada. İnsanlarımızın hayatına dokunan hizmetler bir bir hayata geçiyor. Bizler de yerel yönetim olarak hemşerilerimize gayret içerisinde hizmet ediyoruz. Bu vesile ile sahada aktif olarak çalışan tüm ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: Mehmet Emin Danış

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.