son haberler

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÜNYE BASINI İLE BULUŞTU

Yayınlanma Tarihi: 21 Ekim 2023 okunma

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÜNYE BASINI İLE BULUŞTU
Eğitim
0

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü“Dünya Gazeteciler Günü” kapsamında Ünye’de gazeteciler ile bir araya geldi.

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüs Müdürü Ersin Ergen ve yönetim ekibinin kampüste organize ettiği kahvaltı programında gazetecilerin gününü kutlayarak meslekleriyle ilgili sarf ettikleri çabadan dolayı tebriklerini iletti.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kapsamında Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüs Müdürü Ersin Ergen, Lise Birim Müdürü Yusuf Ziya Yakupoğlu, Ortaokul Birim Müdürü Hale Kemahlı, Anaokulu İlkokul Birim Müdürü Hasret İnanlı Altun, Tesis Amiri Fikret Yıldırım, Kurumsal İletişim Müdürü Neriman Gülay ve Kurumsal İletişim Uzmanı Esra Argan Sanioğlu ile Ünye’nin önde gelen basın mensuplarıyla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Ülkemiz ve bölgemizin gelişmesini teminen halkımızın haberdar edilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetin doğmasında özellikle yerel basınımızın çok önemli katkıları olduğunu kaydeden Ersin Ergen, şunları söyledi: “Halkımızın haber alma özgürlüğüne hizmet eden, ilkeli, tarafsız ve şeffaf bir şekilde bilgiyi aktaran siz kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nüzü kampüsümüz adına can-ı gönülden kutluyorum. Mesleğinizi icra ederken gecenizi gündüzünüze katarak mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışmanız işinizin ne kadar değerli ve kutsal olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Günümüzde artık basın, çağdaş ve demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi. Bizler, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan gazetecilik mesleğini en etik değerlerle icra eden basın mensuplarımıza her zaman destek olmaya çalışacağız.”

“BÖLGEDE MARKA DEĞERİ BÜYÜK BİR OKULU TEMSİL EDİYORUZ”

Kahvaltı Programında basın mensupları ile Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü yönetim ekibi kendilerini de tanıttı.

Ersin Ergen, 68 ilde 153 kampüsten bir tanesinin Ünye’ye kazandırılması ve bölgede marka değeri büyük bir okulu temsil etmekten duyduğu mutluluğu anlatarak sözlerine şöyle devam etti: “Kampüsümüzde oluşturduğumuz bölgedeki en güçlü akademik kadro ve yönetim ekibiyle bölgedeki insanımıza kaliteli bir eğitim sunmaya gayret ediyoruz. Bu yolculukta kıymetli velilerimizin desteği, öğretmen arkadaşlarımızın emeği, geleceğin yıldızı Bahçeşehir’in olmazsa olmazı öğrencilerimizin desteği çok önemli. Yeni yerleşkemizde Anaokul, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen liselerimizde 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle başladığımız kayıt sürecinde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında rekor bir sayı yakaladık. Bu bizler için gurur verici bir durum oldu. Veli ve öğrencilerimize verdiğimiz güven ile her sene başarılarımızı arttırmaya devam ediyoruz. Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü olarak 8 ve 12. Sınıf öğrencilerimizle Ulusal sınavlarda Ünye Birinciliğini yakaladık. Bu sonuç bizi şaşırtmadı çünkü beklediğimiz bir sonuçtu. Öğrencilerimizin akademik takip sürecini çok sistemli bir şekilde hazırlıyoruz. Şu anki başarı da bu çalışmaların bir sonucu. 100 kişiye istihdam sağlayan kampüsümüz aynı zamanda öğrencilerimize de eğitim yuvası olmuş durumda. Bu aşamalara gelene kadar ciddi bir sabır ve emek sarfedildi..”

FİDAN BAĞIŞI İLE BASIN MENSUPLARINA ANLAMLI HEDİYE

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü yönetim ekibi, Kahvaltı programına katılım gösteren basın mensupları adına Tokat Çime’deki “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Hatıra Ormanı”na fidan bağışında bulundu.

Basın mensupları, yeni fidanların toprakla buluşmasına vesile olan anlamlı hediyeleri için Ünye Kampüs Ekibine teşekkürlerini ileterek; günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

HABER: Mehmet Emin Danış

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.