son haberler

Başkan Demirci Fasulye Dikti

Yayınlanma Tarihi: 15 Mayıs 2015 okunma

Başkan Demirci Fasulye Dikti
Gündem
0

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların dert ve isteklerini dinledi. Başkan Demirci ziyaret sırasında çiftçilerle de sohbet ederek Akkuş’un en önemli markası olan kuru fasulye dikti.

Başkan Demirci ilk olarak Külekçili Mahallesi’ne gitti. Burada Mahalle Muhtarı Şükrü Bolat, Eski Muhtar Osman Bolat ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demirci istek ve talepleri yerinde gördü. Külekçili Niksar bağlantı yolunun güzergahını gezdi ve onarım yapılacak yerleri inceledi.

Demirci Külekçili Mahallesi’nin ardından Ceyhanlı Mahallesi’ne geçti. Burada da Mahalle Muhtarı Şükrü Altunoğlu, Eski Muhtar Muammer Altunoğlu ve vatandaşlar tarafından karşılanan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci mahallede çeşitli incelemelerde bulundu.

Başkan Demirci’nin mahalle gezilerinin son durağı ise Meyvalı Mahallesi’ydi. Mahalleye gelişinde Muhtar Mehmet Yıldızoğlu, Eski Muhtar Zihni Çon ve mahalle halkıyla sohbet eden Başkan Demirci sorunlar hakkında bilgiler aldı. Geziler sırasında Muhtar Yıldızoğlu Mevyalı Mahallesi’nde yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Demirci’ye teşekkür etti.

Mahalle gezileri sırasında tarlalarda çalışan çiftçilerle sohbet de eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, çiftçilerle birlikte fasulye dikti.

Yaptığı gezilerin ardından bir açıklama yapan Başkan Demirci,”Külekçili, Ceyhanlı ve Meyvalı Mahalleleri yoğun olarak Akkuş Kuru Fasulyesi’nin yetiştirildiği mahallelerimiz. Mahalle sakinlerimiz sulama konusunda bizden destek istemekte bu konuda neler yapılabilir nasıl bir çözüm bulunabilir diye araştırma yapıyoruz. Bugün arazi üzerinde yapılabilecek projeyi konuştuk, insanlarımızın da fikrini alarak su problemini çözmek istiyoruz. Akkuş’un markası olan kuru fasulye yetiştiriciliğinin arttırılması için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Başkan Demirci açıklamasında ayrıca, “Gezimiz sırasında eski ve yeni muhtarlarımız ile vatandaşlarımızın diğer konularla ilgilide taleplerini dinledik, sorunları ve istekleri konusunda fikir alışverişi yaptık. Her daim vatandaşlarımızla iç içeyiz, sorunların çözümü noktasında ne gerekiyorsa yapmaktayız, yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.