son haberler

BAŞKAN GÜLER ve BAŞKAN TAVLI MUHTARLAR VE STK’LARLA BULUŞTU

Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2024 okunma

BAŞKAN GÜLER ve BAŞKAN TAVLI MUHTARLAR VE STK’LARLA BULUŞTU
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye’de muhtarlar ve STK’larla bir araya geldi. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Ünye’de tüm hemşehrilerimle 5 yılı hizmetlerle dolu dolu geçirdik” dedi. Başkan Güler yaptığı konuşmada Ünye’ye 420 Milyon’luk yatırım yaptıklarını kaydetti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye’de muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla geniş katılımlı toplantı gerçekleştirdi. Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Ünye’de yapılan hizmetler değerlendirildi.

Başkan Güler “Ünye’ye 420 Milyon TL Yatırım Yaptık”

Ünye Limanı’ndan Çamlık’a, alt ve üst yapı yatırımlarından çöp sorununa Ünye’de hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şöyle konuştu: “Yeni dönemde, yeni yüzyılda Ünye ilçemizde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Sadece Karadeniz’de değil Türkiye’de değil dünyada örnek bir kent çıksın istiyoruz. Onun adı da inşallah Ünye olacak. Şu ana kadar Ünye’ye 420 milyon TL yatırım yaptık. 284 km asfalt ve beton yol, 206 km içme suyu hattı, 29 km kanalizasyon hattı yaptık. Ünye’nin 40 yıllık çöp sorunu vardı, bu sorununu çözdük. En büyük kazancımız Ünye Limanı oldu. 30 yıldır bu liman sadece 1 geminin yanaştığı bir yerdi. Şimdi ise kruvaziyerlerin geldiği bir yer oldu. Bizim kıyamadığımız Çamlık’ın 46 dönümü inşaata açılacaktı. Biz bu yerin imarını değiştirdik. Çamlıkta güzel bir restorasyon sağladık. Tıpkı Belde Evler’de olduğu gibi. Altınordu’da ben 3 tane bloğu yıktım. Orayı halka açtım. Orası şimdi çok güzel bir tesis oldu. Yakında orayı öğrencilere açacağız.”

Başkan Tavlı, “Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile Ünye’mizi Buluşturacağız”

Ünye’de 5 yılın hizmetlerle dolu geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “Sayın Cumhurbaşkanımız tensipleriyle bizleri hizmet etmek üzere Sayın Bakanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte sizlerin huzuruna gönderdi. 5 yıllık süreçte STK’larımızla, teşkilatımızla ve muhtarlarımızla uyum içerisinde çalıştık. Ünye’mize güzel hizmetlerin kazandırılmasına hep birlikte verile olduk. Allah’ın izni ile hemşehrilerimin ve teşkilat mensubu arkadaşlarımın yeniden destekleriyle devam eden projelerimizle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile Ünye’mizi buluşturacağız” dedi.

Toplantı konuşmaların ardından sona erdi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.