son haberler

Başkan Tavlı İstanbul’daki Ünyelilerle Buluştu

Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2024 okunma

Başkan Tavlı İstanbul’daki Ünyelilerle Buluştu
Gündem
0

İstanbul’da düzenlenen iftar programı Ünyelileri bir araya getirdi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın da katıldığı programda hasret giderilirken, Başkan Tavlı 5 yılda yapılan çalışmalarla Ünye’yi yaşanabilir bir kente dönüştürdüklerini söyledi. Ünye’nin sosyal ve ekonomik gelişiminin vatandaşların teveccühü ile devam edeceğini ifade eden Başkan Tavlı, 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği’nin organize ettiği geleneksel iftar programına katıldı.

Başkan Tavlı geniş katılımlı iftar programında hemşehrileriyle buluşarak kucaklaştı. Ünyeliler tarafından meşalelerle karşılanan Başkan Tavlı son 5 yılda yapılan hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“ÜNYE’Yİ YAŞANABİLİR BİR KENT YAPMAK İÇİN ÇALIŞTIK”

Görev süresi boyunca toplumun tüm kesimleriyle birlikte ortak akıl ile Ünye’ye hizmet ettiklerini belirten Başkan Tavlı, “Sizlerin her ne sebeple olursa olsun memleketinize geldiğinizde huzur bulacağınız, memnun olacağınız, yaşanabilir bir kente kavuşmanız için elimizden gelen çaba ve gayreti gösterdik. Şehrimizi 5 yılda yaptığımız çalışmalarla yaşanabilir bir kente dönüştürdük” dedi.

“ÜNYE’MİZİN EKONOMİSİNİ GÜÇLENDİRECEK PROJELERİN HAYATA GEÇMESİNE KATKI SUNDUK”

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehrin gelişimine katkı sunacak projeleri de yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Tavlı, “Ünye’de OSB’nin hayata geçmesi, limanın büyütülmesi, Ünye Akkuş yolunun genişletilme çalışmaları gibi şehrimize katma değer sağlayacak projeleri de yakından takip ettik ve hayata geçmesi için çaba sarf ettik. Bugün çoğumuz keşke ticaret yapmak için ya da eğitim amaçlı bu şehre gelmiş olsaydı. Ancak birçok hemşehrimiz iş ve aş için memleketinden uzakta yaşamak zorunda. Biz de şehrimizin insanı kendi memleketinde doysun dedik. Bu nedenle OSB’nin bu süreçte hayata geçirildiğini, limanın büyütüldüğünü ve Ünye-Akkuş yolunda çalışmaların devam ettiğini ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

“ÜNYE KALESİ’Nİ TURİZME AÇIYORUZ”

Ünye Belediyesi’ni ekonomik olarak güçlendirdikten sonra sosyal belediyecilik hizmetiyle vatandaşları buluşturduklarını belirten Başkan Tavlı ayrıca tarihi değerlere de sahip çıktıklarını ifade ederek şunları söyledi; Ünye Kalesi hepimizin bildiği, uğradığı ama mahzun bir şekilde kenarda duran bir yerdi. Restorasyon çalışmalarıyla birlikte dehlizlerin temizlenmesi, yürüyüş platformunun yapılması, Türkiye’de ilk ve tek olan raylı sistemle 250 metre derinliğe inilmesine çok az bir süre kaldı. Yaklaşık 20 gün sonra hemşehrilerimizi kavuşturmuş olacağız.”

İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği Başkanı Murat Keskin ise Başkan Tavlı’ya teşekkür ederek, “Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Her programımıza katılım sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Ordulu Oğuz Üçüncü, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, STK temsilcileri, İş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER MERKEZİ

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.