son haberler

Başkan Tavlı, “Ünye’mizin Geleceği İçin Hizmet Üretiyoruz”

Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2024 okunma

Başkan Tavlı, “Ünye’mizin Geleceği İçin Hizmet Üretiyoruz”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin son dönemde belediyecilik hizmetleri ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla çağ atladığını belirterek; “Ünye’mizin geleceği için hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Tekstil başta olmak üzere çeşitli sektörlerde hizmet veren fabrikaları ziyaret eden Başkan Tavlı’ya AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Ünye’de son 5 yılda birçok hizmeti hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Tavlı; “Alnımızın akıyla 5 yıllık hizmet sürecini geride bıraktık. Şimdi hizmetlerin devamı için yeniden desteğinizi istiyoruz. Ünye’mizin geleceğine yönelik proje ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Sosyal Belediyecilikte Ünye Belediyesi’nin Karadeniz’de 1 numara olduğunu söyleyen Başkan Tavlı; “ Asarkaya Kent Ormanı, Atatürk Parkı, Tilla Kafe, Binicilik Tesisleri ve sahil düzenlemeleriyle Karadeniz’de 1 numarayız. Gerçekten yerel yönetim marifetiyle güzel hizmetleri üretiyoruz. Sosyal Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehrin yüzde 95’ini doğalgazla buluşturduk. Ünye Limanı’nın büyütülmesi, Ünye Akkuş yolunun genişleme çalışmaları gibi önemli yatırımlar sadece Ünye’nin değil çevresindeki ilçelerin de kalkınmasına katkı sunacak çalışmalardır. Tüm bu çalışmalarla siz değerli hemşerilerimize hizmet etme gayretinde olduk. Allah’a şükürler olsun yüzümüzün akıyla mahcup olmadan huzurunuza çıktık ve Desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat ise; “Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere hepimiz siz hemşehrilerimizin hizmetkârıyız” diyerek 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi.

HABER MERKEZİ

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.