son haberler

BAŞKAN TAVLI’DAN YENİ YIL MESAJI

Yayınlanma Tarihi: 30 Aralık 2022 okunma

BAŞKAN TAVLI’DAN YENİ YIL MESAJI
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yayınladığı yeni yıl mesajında hizmetlerle dolu bir yıl geçirdiklerini ifade ederken 2023 yılının önemine dikkat çekti. Başkan Tavlı, “Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı olan 2023, hem ülkemiz, hem ilimiz, hem de ilçemiz için çok daha fazla kazanımların olduğu bir yıl olacak” dedi.

“2023 Yılı Hizmet Yılı Olacak”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 2022 yılında altyapıdan-ulaşıma, sosyal tesis projelerinden, tarihi mirasların turizme kazandırılmasına kadar birçok alanda faaliyet yürüttüklerine dikkat çekerek 2023 yılının da yoğun hizmet temposuyla geçeceğini kaydetti.

Başkan Tavlı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Hamdolsun 2022 yılını hizmetlerle dolu dolu geçirmenin mutluluk, huzur ve gururunu yaşıyoruz.  Bu süreçte ilçemizin tamamında, altyapıdan-ulaşıma, sosyal tesis projelerinden, tarihi miraslarımızı turizme kazandıracak projelere ve kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda sayısız hizmetler ürettik. Emin olunuz ki; Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı olan 2023, hem ülkemiz, hem ilimiz, hem de ilçemiz için çok daha fazla kazanımların elde edildiği bir yıl olacak” dedi.

Ünye’de Tüm Önlemler Alındı

Ünye Belediyesi olarak yılbaşına vatandaşların huzurlu bir ortamda girmesi için tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Tavlı, “Zabıta Müdürlüğümüzden, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze kadar vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu ve güvenli bir şekilde girebilmeleri için tüm ekibimizle tedbirlerimizi aldık. Ekiplerimiz hafta sonu 7/24 görevinin başında olacak. Halkımız rahat bir şekilde yeni yıla girmenin coşkusu ve mutluluğunu yaşasınlar” diye konuştu.

“2023’e Hazırız”

Yeni yılın tüm insanlığa barış ve sağlık getirmesini temenni eden Başkan Tavlı, “Başta şahsım olmak üzere tüm ekibimiz ve projelerimizle 2023’e hazırız.  Geride bıraktığımız zaman diliminde aramızdan ayrılan hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 2023 yılının Ünye’mize, Ordu’muza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.