son haberler

Belediye ve Ak Parti’den Yaşlılara Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 2 Ekim 2015 okunma

Belediye ve Ak Parti’den Yaşlılara Ziyaret
Gündem
0

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla Tekkiraz’da bulunan huzurevini ziyaret ederek Yaşlılar Günü’nü kutladı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Nevzat Telcioğlu ve partililer 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 3 yıldır Tekkiraz Mahallesi’nde hizmet veren huzurevini ziyaret ettiler. Ziyarette tek tek yaşlılarla ilgilenerek durumları sorulup, sohbet edildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün; “Bir gün bizler de yaşlanacağız. Burada yaşayan yaşlılarımız hepimizin anası babası. Bu mekânda bugün analarımızı ve babalarımızı ziyaret etmiş olduk. Onların dertleriyle dertlenip gönüllerini hoş etmeye çalıştık. Biz Ak Parti olarak onlara her zaman sahip çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da, “Bugün yaşlı amcalarımızı, dedelerimizi ziyaret ettik, her fırsatta da ziyaret etmeye çalışıyoruz. Peygamber Efendimizin buyurduğu gibi, ‘Belki bükük yaşlılarımız olmasaydı üzerinize bela yağardı’ hadisinden hareketle sizler bizim sigortalarımızsınız. Sizin dualarınız bizlerin yolunda birer ışıktır” diyerek yaşlıların ellerinden öptüler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.