son haberler

Biniciler Ünye Festivalinde Şov Yaptı

Yayınlanma Tarihi: 16 Temmuz 2023 okunma

Biniciler Ünye Festivalinde Şov Yaptı
Gündem
0

Ünye 22’nci Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye Belediyesi Binicilik Tesislerinde gerçekleştirilen gösteriler yoğun alkış aldı.

Geleneksel Atlı Spor Federasyonumuz işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili konuşan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık; “Ünye 22’nci Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Binicilik Tesislerinde gerçekleştirilen muhteşem gösterileri izledik. At üzerinde birbirinden heyecanlı okçuluk, kılıç-kalkan ve akrobasi gösterileri yapan sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise; “Ata sporumuza her zaman sahip çıkıyor ve yaşatıyoruz. Ünye 22’nci Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivalimiz kapsamında Binicilik Tesislerimizde Geleneksel Atlı Spor Federasyonumuz işbirliği ile muhteşem bir gösteriye imza attık. Organizasyona destek veren Federasyon Başkanımız Sn. Zübeyir Bekiroğlu’na ve gösteriyi ilgiyle izleyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. At üzerinde birbirinden heyecanlı okçuluk, kılıç-kalkan ve akrobasi gösterileri yapan sporcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu. (HABER: Mehmet Emin Danış)

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.