son haberler

BU TESİS, YILIN 12 AYI KADINLARA HİZMET VERECEK

Yayınlanma Tarihi: 24 Aralık 2022 okunma

BU TESİS, YILIN 12 AYI KADINLARA HİZMET VERECEK
Gündem
0

Ünye Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ve kadınlara hizmet verecek olan tesiste çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Kısa sürede tamamlayacağımız tesisimizde kadın kardeşlerimiz, 12 ay boyunca keyifli ve huzurlu bir ortamda günlerini geçirebilecekler” dedi.

Ünye Belediyesi, kadınlara yönelik bir projeyi daha hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla bu yıl içerisinde başlayan çalışmalar sonucu Gölevi Mahallesi’nde bulunan Eski Gölevi Motel alanı, kadınlar için yaşam merkezi olacak. Yılın 12 ayı sadece kadınlara hizmet verecek yaşam merkezinde proje çalışmasının ardından inşaat çalışmaları da başladı.

BAŞKAN TAVLI, “HANIM KARDEŞLERİMİZ İÇİN PROJELERİMİZİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Her geçen gün gelişen ve büyüyen şehrimizde göreve geldiğimiz günden bu yana hanım kardeşlerimiz için projeler üretmeye ve hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bunların en önemlilerinden olan kadınların aile ekonomilerine katılımını amaçlayan DOKA desteğiyle YÖRESEL ÜRÜNLER HANIMELİ İLE EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR projesiydi. Hanım kardeşlerimizin Mesleki gelişimlerini arttırmak, bilgi ve birikimlerini zenginleştirmek amacıyla çeşitli kurslar da düzenledik. Ayrıca hanım kardeşlerimizin ekonomiye kazandırılması amacıyla DOKAP desteğiyle YÖRESEL ÜRÜN ÜRETİM ATÖLYESİ kurulma çalışmalarımız devam ediyor. Şimdi de hanım kardeşlerimize özel sosyal alan oluşturmak için yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz. Gölevi Mahallesi’nde bulunan Eski Gölevi Motel alanında inşaat çalışmalarına başladığımız mekânı kısa sürede hizmete sunacağız. Tesisimiz kadın kardeşlerimize, 12 ay boyunca hizmet verecek. Kadınlara özel mekanda sportif faaliyetlerin yanı sıra çeşitli etkinliklerin yapılabileceği ve denize rahatlıkla girilebileceği bir yaşam merkezi oluşturuyoruz. İşletmesini de belediyemizin yapacağı tesisimizde birçok donatılar bulunacak. Şimdiden Ünye’mize hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.