son haberler

Çakırtepe Hastanesi’nden Sakatlar Derneğine Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 15 Mayıs 2015 okunma

Çakırtepe Hastanesi’nden Sakatlar Derneğine Ziyaret
Gündem
0

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Engelliler Haftası nedeni ile Ünye Sakatlar Derneği’ni ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette engellilerin yaşadığı sorunlar konuşulurken, Çakırtepe Hastanesi’nin engelli vatandaşların her zaman yanında olduğu dile getirildi.

Ünye Sakatlar Derneği Başkanı Arslan Güdek, engellilerin yaşadığı sorunları, beklentilerini, ve engelli vatandaşların daha kaliteli bir hayat yaşaması için yapılması gerekenleri dile getirirken, gerek devletin, gerek kurum ve kuruluşların engelliler konusunda çok daha hassas ve özenli olması gerektiğini söyledi.

Ziyarette Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi adına konuşan Pazarlama ve İnsan Kaynakları Müdürü Cihan Başoğlu; “Bu özel günler çok önemlidir. Bu günler sayesinde engelliler düşünülmeden yapılan hatalar ve yanlışlıklar düzeltiliyor, engelliler hatırlanıyor ve bir sonraki yapılması muhtemel hataların önüne geçiliyor. Bu günler sayesinde bir gün bizlerin de engelli olabileceği duygusu tüm insanlıkta canlanıyor ve sağlıklı her birey kendisini sizlerin yerine koyuyor. Onun için bu günler önemlidir” dedi.

Ziyaretin sonunda, Ünye Sakatlar Derneği Başkanı Arslan Güdek ve dernek üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyetleri teşekkür ederek dile getirdi. Hastane olarak kendilerine verilen hizmetten ve gösterilen önemden son derece memnun olduklarını dile getiren Dernek Başkanı Güdek ve dernek üyeleri; “Bizleri her zaman hatırlıyorsunuz bu gün de yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Ziyarette engellilerin yaşadıkları birçok sorun konuşulurken; bu gün gelinen noktada insanların duyarlılığının ve ilgisinin her geçen gün artıyor olmasının sevindirici bir durum olduğuna dikkat çekildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.