son haberler

Elektrikçiler İftarda Buluştu

Yayınlanma Tarihi: 1 Temmuz 2015 okunma

Elektrikçiler İftarda Buluştu
Gündem
0

Ünye’de faaliyet gösteren Zorlu Elektrik Aydınlatma İşletme’nin sahipleri Abdullah ve Mustafa Zorlu Sofra Restoran’da düzenledikleri iftar programında meslektaşları ile bir araya geldi.

Zorlu Elektrik ve Aydınlatma’nın verdiği iftar yoğun katılımla gerçekleşirken, iftar öncesi Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı Musa Kıranlı teşekkür konuşması yaptı.

elektrikciler_iftarda_bulustu (2)Kıranlı konuşmasında; “ Allah tüm Müslüman kardeşlerimize Ramazan hazzını yaşamayı nasip etsin. Bugün bir arada olmamızı sağlayan Zorlu Elektrik işletmecilerinden bir tanesi derneğimizin onursal üyesi bir tanesi de denetleme kurulundadır. Onları sizlerin huzurunda tebrik ediyorum. Burada bizimle olamayan vefat eden arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Dünya’da hiç bir yerde hiçbir insan tribünde oturanları alkışlamaz. Ancak sahnede olan cesur insanlar alkışlanır. Ben bu nedenle sahnede olan Zorlu Elektrik adına Abdullah ve Mustafa Zorlu kardeşleri kutluyorum” dedi.

Abdullah ve Mustafa Zorlu kardeşler ise; “Buradaki tablo, birlik ve beraberliğin, iyilik ve güzelliğin sembolüdür. Hepinize Zorlu Elektrik adına teşekkür ediyorum. Geçen Ramazan Ayında aramızda olup bu Ramazanda olamayan esnaf ağabeylerimiz, işadamlarımız, ustalarımız, kalfalarımız var. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Aramızda hasta olan arkadaşlarımız var. Bu vesile ile burada kendileri yoklar. Onlara da Allah’tan şifa diliyorum. İftarımız vesilesi ile böyle bir birlikteliği sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah niyetlerinizi kabul etsin” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.