son haberler

Gazilerden Başkan Tavlı’ya Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 3 Mayıs 2024 okunma

Gazilerden Başkan Tavlı’ya Ziyaret
Gündem
0

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi yöneticileri Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya yeni görev dönemi için “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi Başkanı Arif Takıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gaziler’i makamında konuk eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Tavlı; “Bizlere vatan topraklarını emanet eden Şehitlerimize ve Rahmeti Rahman’a kavuşmuş olan Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Diğer yandan hayatta olan Gazilerimize de sağlık ve afiyet niyaz ediyorum. Sizler başımızın tacısınız. Bu vatan topraklarının imzasınız ve bizler için çok kıymetlisiniz. Sizlerin eksiklerini giderme noktasında yanınızda olmak bizlere ziyadesi ile onur ve gurur vermektedir. Allah bize hep beraber birlik ve beraberlik içinde yaşamayı nasip etsin. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin olacağı felaket ve afetlerden korusun” dedi.

Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi Başkanı Arif Takıcı ise; “Yeniden seçilmiş olmanız dolayısıyla tebrik ediyor ve hayırlı olsun diliyorum. Allah 5 yıllık süreçte çok güzel görevler yapmayı nasip ederek Ünye’ye hizmet noktasında gücünüze katkılar sunsun. Gazilere gösterdiğiniz her zaman yakın alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda oldunuz ve olmaya da devam ediyorsunuz” dedi.

HABER MERKEZİ

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.