son haberler

GENÇ FİDANLAR ÜRÜN VERDİ…

Yayınlanma Tarihi: 14 Haziran 2023 okunma

GENÇ FİDANLAR ÜRÜN VERDİ…
Ekonomi
0

Ünye Belediyesi’nin Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’nın desteğiyle uyguladığı “Genç Fidanlar Toprakla Buluşuyor” Projesi ilk ürünlerini verdi.

Bir yandan gençlere istihdam oluşturmak bir yandan da Ünye Belediyesi’nin park ve bahçe çalışmalarında ihtiyaç duyulan bitkileri üretmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Ziraat Odası Başkanlığı’nın katkılarıyla uygulanan “Genç Fidanlar Toprakla Buluşuyor” Projesi sayesinde Ünye Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan mevsimlik çiçek, çalı ve ağaççıklar üretiliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “İstihdama katkı sağlamak ve Belediyemizin süs bitkisi ihtiyacını karşılamak adına ‘Genç Fidanlar’ Projemiz ile kurduğumuz seramız faaliyete başladı. Projemiz ile ilçemizin park ve bahçelerinde kullandığımız çiçek ve süs bitkilerini kendimiz üretiyor, aynı zamanda istihdam oluşturuyoruz. Hayırlı olsun” dedi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.