son haberler

GİB Başkanı Şahin Aliyev’e “Patriots Awards” Ödülü

Yayınlanma Tarihi: 2 Haziran 2023 okunma

GİB Başkanı Şahin Aliyev’e “Patriots Awards” Ödülü
Gündem
0

“Ebedi Birlik” Gençlik Kamu Birliği (GİB)’nin Kurucu ve Başkanı Küresel Barış Elçisi Şahin Aliyev’in “Patriots Awards” ödülüne layık görüldüğü açıklandı.

“Ebedi Birlik” Gençlik Kamu Birliği’nin kurucusu ve başkanı Küresel Barış Elçisi Şahin Aliyev’in “Patriots Awards” ödülüne layık görüldüğünü ve ödül alanların 50 şehit, gazi ve düşük gelirli ailelerin çocuğunun sünnetine vesile olduğunu bildirildi.

“Number One Production” Müdür Yardımcıları Vafa Izzetli ve Nahid Ahmadov liderliğindeki “Number One Production” tarafından düzenlenen “Patriotic Awards”, F-Holding LLC Genel Sponsorluğu, Milan Hastanesi Özel Sponsorluğu ile küçük bir sünnet düğünü düzenlendi.

50 dar gelirli ailenin çocukları, şehit ve gazi çocukları, fiziksel engelli çocuklar. Şehit aileleri, gaziler, Ulu Önder Haydar Aliyev’in teyzesinin kızı Zarifa Guliyeva, milletvekilleri Jala Ahmadova, Razi Nurullayev, Jeyhun Mammadov, Konul Nurullayeva, “Ebedi Birlik” Gençlik Kamu Birliği’nin kurucusu ve başkanı, Küresel Barış Elçisi Şahin Aliyev , “BIG GROUP” LLC başkanı Emil Akbarov, halk sanatçıları Khuraman Gasimova, Mohlat Muslimov, Gulyaz Mammadova, Maleyka Asadova, Değerli sanatçılar Firuze Ibadova, Nahida Orujova, Salim Abbasov, Kifayat Ganjali, Rahila Bandaliyeva, Raziya Shirinova, şarkıcılar Damla, Manaf Aghayev, Nushaba Musayeva, Gulzar Hajiyeva, Rovshan Jivishov, onurlu spor ustası Aynur Mammadova ve işadamları onur konuğu oldu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.