son haberler

HAMARAT; “BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN KADER SEÇİMİ”

Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2023 okunma

HAMARAT; “BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN KADER SEÇİMİ”
Gündem
0

AK Parti Ordu Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Av. Mustafa Hamarat, bir yandan 14 Mayıs seçiminde kendilerine verilen destek için teşekkür ziyaretlerine devam ederken diğer yandan 28 Mayıs, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için vatandaşlardan bir defa daha destek istedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, teşekkür ziyaretleri ve seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Pazar günü yapılacak seçimin önemine dikkat çeken Milletvekili Hamarat; “Bu seçim Türkiye’nin kader seçimi olacak. Vatandaşlarımız sıradan bir seçime oy vermeyecek. Ülkemizin istikrarlı yükselişi ya devam edecek, ya da ülkemiz üzerine oyun kuranlar amaçlarına ulaşacak. Ancak son günlerde yaptığımız ziyaretlerde gördük ki halkımızın Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a daha fazla güvendikleri ve inandıkları. Bu seçimde farklı bir sonuç alarak liderimiz Cumhurbaşkanımızı 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” dedi.

Ordu’nun tüm ilçelerini ziyaret eden Mustafa Hamarat, esnaf ve vatandaşları ziyaretinin yanı sıra ilçelerin ekonomik dinamikleri olan iş insanlarıyla bir araya gelerek istişarede bulunuyor.

“GİTTİĞİMİZ HER YERDE HİZMETLERİMİZ KONUŞUYOR”

Ziyaretlere ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Hamarat; “Güzel bir seçim çalışması yürütüyoruz. Hem 14 Mayıs’a kadar hem de sonrasında hemşerilerimizle kucaklaşarak sorun ve talepleri dinliyoruz. Zaman zaman anında çözüm üreterek sorunu çözüyoruz. Son olarak Korgan ilçemizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Daha sonra Altınordu ilçemizde ziyaretlerimizi sürdürdük. Her ziyaretimizde vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza teveccühlerini görmek bizleri de mutlu etti. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde Cumhurbaşkanımıza daha fazla desteğin olacağına inanıyorum. Her gittiğimiz yerde yine hizmetlerimiz konuşuyor. Güzel karşılanan bir siyasi hareket olarak gezilerden memnunuz” dedi.

“BU SEÇİM SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL”

28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çeken Mustafa Hamarat, şöyle devam etti; “Bu seçim sıradan bir seçim değil. Türkiye’nin kader seçimi olacak. 14 Mayıs seçiminde vatandaşlarımız AK Partimizi ve Cumhur İttifakını destekleyerek zaten meclis çoğunluğunu belirledi. Yani Cumhur İttifakı olarak 322 milletvekiliyle çoğunluğu sağlamış oldu. Milletvekilliği çoğunluğu olan bir yerde Cumhurbaşkanımız da zaten seçimi açık ara önde bitirdi. Şimdi bu seçimin devamı olarak Cumhurbaşkanımıza yüksek düzeyde bir oy istiyoruz ki Türkiye’nin istikrarı sürsün. Türkiye’nin geleceğe kararlı adımlarla yürüyüşünü, tam bağımsız ülke olma hedefleri gerçekleşsin. Cumhur İttifakının desteğiyle, AK Parti’nin projeleriyle en güzel şekilde tam bağımsız bir ülke olarak birçok yatırımı hayata geçirme, kendi kaynaklarını kullanma konusunda ülkemiz çağ atlayacaktır” dedi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.